Újabb magyar aranyérem született Párizsban

2024. szeptember 05. 12:13

Ekler Luca immár kétszeres paralimpiai bajnok.

2024. szeptember 05. 12:13
Luca Ekler (HUN) competes and wins Gold medal in the Women's Long Jump T38 final during Paris 2023 Para Athletics World Championships at Charlety Stadium in Paris, France, on July 13, 2023 - Photo Jean-Marie Hervio / KMSP

Nyitókép: HERVIO Jean-Marie / KMSP / KMSP via AFP

Ekler Luca a női T38-as távolugrás csütörtöki döntőjében toronymagasan nőtt a mezőny fölé a párizsi paralimpián – írja a Vas Vármegyei Hírportál.

Ekler Luca immár kétszeres paralimpiai bajnok.

Ekler elsőre 552 centimétert ugrott a Stade de France-ban, majd másodjára 556 centimétert, ezzel pedig megjavította az eredményét.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. szeptember 05. 20:29
Koldusvircsaft. A nyomorék koldus pedig pofátlan, olimpikonként, élsportolóként hazudozik magáról. Mindent elmond erről a karikatúra olimpiáról, hogy több érmet osztanak ki egymásnak az ezen élősködők, mint a világ legjobbjai. Még mielőtt a sok zsideszes jóember gyógyszere elgurulna: dolgozzanak, sportoljanak, éljenek boldogan, de ne hazudják és mímeljék élsportnak azt a koldusvircsaftot, amit művelnek, főleg pedig ne kapjanak érte pénzt, míg az iskolai-, és a gyereksportra sem fordít a társadalom hozzájuk képest lószart se. Rendezzenek elmebetegeknek sakkbajnokságot és dicsekedjenek azzal is! Ha valóban kiváló sportolók, akkor álljanak helyt rendes versenyekben, ne szánalmas koldusvircsaftban, amint Takács Károly, vagy mint Vitéz Halassy Olivér, akik valóban a legjobbak között lettek a legjobbak!
gyaloggos
2024. szeptember 05. 19:48
rockercicc! IGEN, ők is megkapják, 50 %-át annak, amit az ép sportolók kapnak.
Rodolfo
2024. szeptember 05. 13:53
Gratulálok! Szép munka!
rockercicc
2024. szeptember 05. 13:27
Kíváncsi lennék, hogy ők is megkapják-e az érmekért a pénzjutalmat, életjáradékot, amit a normál olimpia érmesei? Ők is ugyanúgy megérdemlik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!