Ezt érdemes megnézni: titkokat árulnak el olimpikonjaink!

2024. július 26. 16:45

A Mandiner olimpiai aloldalán az egyes sportolók adatlapjára kattintva videófelvételt is láthatnak Telegdy-Kapás Boglárkával, Szilágyi Áronnal és a többiekkel.

2024. július 26. 16:45
null

Fotó: MTI/AP/Aurelien Morissard

Természetesen a Mandiner is kiemelt figyelmet szentel a hivatalosan pénteken este kezdődő XXXIII. nyári olimpiára. Ötkarikás aloldalunkon megtalálhatóak a magyar csapat tagjainak portréi, amelyek nagy része videókat is tartalmaz.

A teniszező Fucsovics Mártontól kezdve, az úszó Telegdy-Kapás Boglárkán és a kézilabdázó Imre Bencén át egészen háromszoros olimpiai bajnok vívó Szilágyi Áronig valódi titkokat árulnak el a sportoló olimpikonok a kedvenceikről, a kabaláikról és fogadalmaikról.

Ide kattintva érdemes böngészni az adatbankot!

Ezt is ajánljuk a témában

Tokióban hat arany-, hét ezüst- és hét bronz­érem született, a húsz éremmel hazánk az évezred legjobb termését hozta össze – nem lesz tehát egyszerű felülmúlni a három évvel ezelőtti produkciót, de legjobbjaink mindent megtesznek, hogy dobogóra állhassanak az augusztus 11-ig tartó párizsi játékokon.

A piros-fehér-zöld szíveket 21 sportágban 180 magyar sportoló hódíthatja meg – ezzel a létszámmal bőven az első húsz ország közé tartozik Magyarország a világon.

A 762 sportesemény, 329 éremosztó versenyszám és a 19 versenynapon át tartó, 3800 órányi élő közvetítés során ők bizonyíthatják be, mennyire sikerült jól időzíteniük a formájukat a forró párizsi nyárra.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!