Élő adásban hányt a triatlonista, miután kiszállt a Szajnából (VIDEÓ)

2024. július 31. 19:39

A kanadai versenyző összesen tízszer hányt a verseny után.

2024. július 31. 19:39
null

Nyitókép: Képernyőkép / Sport Bible

Több versenyző is rosszul lett, miután a Szajnában tartották a triatlon versenyszámát az olimpián. Az egyik sportoló tízszer hányt, miután a férfiak versenyének befejezése után élő adásban heves rosszullét fogta el – tájékozatott a Sport Bible

A kanadai Tyler Mislawchuk a kilencedik helyen végzett, de nem csak fizikailag terhelte meg a verseny, ugyanis miután kiszállt a szennyezett folyóból, élő adásban hányta el magát. 

Megpróbáltam, nem bántam meg semmit – tízszer hánytamnyilatkozott a verseny után Mislawchuk. A belga Marten van Riel szerint a triatlonistákat úgy kezelték, mint „bábukat egy bábszínházban”.

„Ha a sportolók egészsége lett volna az elsődleges szempont, akkor ezt az eseményt már régen áthelyezték volna egy másik helyszínre” – írta Instagramján. 

Az esetről a videót itt megtekintheti

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2024. augusztus 01. 09:34
A kanadai olimpikon időnként KIOKÁDTA A SZAJNÁBÓL BEIVOTT CSATORNA SZART. EGÉSZSÉGÉRE!!!
rockercicc
2024. augusztus 01. 00:19
Szégyen ez az olimpia!
za-firka
2024. augusztus 01. 00:00
A Mirabeau-híd A Mirabeau-híd alatt fut a szar ma S kezeitek (Apollinaire, Vas István bocsánat!) terméke mért zavar ma Mi volt az öröm? Ráúszás a szarra? Jöjj el éj az óra verjen Száll az idő itthagy engem Nézd a kézben, nézd a szememben is már Hogy karjaink a Híd alatt s a hullám Fut az örök terméketeket únván Jöjj el éj az óra verjen Száll az idő itthagy engem Mint ez a víz elfolyó szennyesség lett A tenyerem Milyen lassúak a férgek S milyen erőszakosak és kemények Jöjj el éj az óra verjen Száll az idő itthagy engem Jön napra nap új év válik tavalyra Nincs ami a triatlont visszacsalja A Mirabeau-híd alatt fut a szar ma Jöjj el éj az óra verjen Száll az idő itthagy engem
Gaz_pacho
2024. július 31. 23:09 Szerkesztve
Mikor egy-két kula a torkodon akad a szarszagú vízben.....Nem is kell csodálkozni az eseteken. Csodálkozni azon kell, hogy Francia országban, a demokrácia " egyik" országában miként kezelik a szenyvizet és ez emberek élhetőségét !! Mi a fasz folyik ott ???? :O
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!