Az Újpest edzőjének erős visszatérése: „Hát nem szerettem én se játszani egy ilyen nagydarab feka ellen!” (VIDEÓ)

2024. február 12. 10:01

A lilák régi-új edzője, Mészöly Géza a DVTK otthonában győztes meccs után legendás édesapjához hasonlóan nem tett lakatot a szájára.

2024. február 12. 10:01

Mint megírtuk, győztes meccsel tért vissza az újpesti kispadra Mészöly Géza Diósgyőrben, az NB I-es meccs utáni hagyományos sajtótájékoztatón pedig az édesapjától, Mészöly Kálmántól megszokott nyílt őszinteséggel mondta el véleményét a találkozóról.

„És tudtunk váltani egy picit, kellettek a beszálló játékosok is, itt most például Franklinre gondolok.

Hát nem szerettem én se játszani egy ilyen nagydarab feka ellen, aki megtartja és megcsúsztatja a labdákat. Szerintem kulcsfontosságú volt, hogy ő be tudott jönni”

– fogalmazott Mészöly Géza.

Mint ismert, édesapja, a korábbi szövetségi kapitány, Mészöly Kálmán a magyarországi légiósokkal kapcsolatban egy alkalommal így fogalmazott a kamerák előtt:

Olyan helyről jönnek, egyik-másik, éppen hogy leugrott a fáról Afrikában és már itt van!”

– jelentette ki Mészöly Kálmán.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. március 03. 07:38
Mészöly Kálmán anno bocsánatot kért. Később ki is rúgták. Sors iróniája a Nap tv tulajdonsát gyilkosságra való felbujtás,miatt első fokon elítélték.
Player1
2024. február 12. 20:12
Esetleg VALAKI MÁR ÉSZREVETTE, hogy Mészöly saját játékosáról beszélt ELISMERÉSSEL? Franklin SASERÉRŐL, akinek imádja a kellemetlen stílusát.
billysparks
2024. február 12. 19:02
Fradistaként egy jó pont a részemről a kis Mészölynek. Értékelem, ha valaki leszarja a libsi pc-t.
Srptk
2024. február 12. 17:53
Az alma, meg a fája! Vagy, a fa és az almája?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!