„Van, ami a rekordoknál is fontosabb!” – őszinte és lényeglátó a csúcsokat döntő Liverpool-edző

2024. október 24. 10:09

Arne Slot hat idegenbeli sikerrel kezdte a Jürgen Klopp utáni korszakot.

2024. október 24. 10:09

Fotó: Ulrik Pedersen/NurPhoto via AFP

Mint arról beszámoltunk, a Szoboszlai Dominik vezette Liverpool Darwin Nunez góljával 1–0-ra nyert Lipcsében a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszában. A Vörösök vezetőedzője, Arne Slot elégedetten nyilatkozott csapata teljesítményéről, továbbra is makulátlan a mérlegük az elitsorozatban – a németországi sikerükkel ráadásul egy újabb rekordot is megdöntöttek. A szezon összes idegenbeli mérkőzését megnyerték, mind a hatot.

Ez volt Slot 11. győzelme a liverpooli kispadon, ehhez pedig mindössze 12 meccsre volt szüksége.

Ezt is ajánljuk a témában

„Nem igazán kezdtük jól a meccset, de utána nagyon tetszett, amit láttam. Kijöttünk a nyomás alól, átjátszottuk a középpályát és jók voltak a ritmusváltásaink. Ez vezetett néhány helyzethez és a gólhoz. A végén szükség volt pár kapusbravúrra, pedig az ilyen meccseket már korábban el kellene döntenünk. Nem sikerült, ezért volt nehéz számunkra az utolsó 20 perc”értékelt Slot, majd az újabb sikert követően már előre is tekintett.

„Sűrű és nehéz időszak következik a számunkra, vasárnap az Arsenal otthonában látogatunk.

Most van néhány sérültünk, ezért nagyon vigyáznom kell a sokat játszó játékosokra, hétvégén ismét nagy meccs következik.

Annyi játékost kell használnom, amennyit csak tudok, hogy mindannyian fittek legyenek” – fogalmazott a holland mester, aki a zsinórban begyűjtött hat idegenbeli győzelem tényére is reagált.

„Az újabb rekordra büszkének kell lennünk, mert annyi sikeres időszaka volt a klubnak, mégis sikerült összehoznunk. Ha el tud érni valamit az ember, ami korábban nem sikerült Liverpoolban, az mindig jó. De korábban is elmondtam: a rekordok szépek, de van ami még ennél is szebb: a trófeák!” – mosolygott Arne Slot.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paenumbra
2024. október 24. 10:31
"a Szoboszlai Dominik vezette Liverpool" Ja.
sexykitty-5000124
2024. október 24. 10:11
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­­é­­­k­e­­l­­­d­­ ­a­­­ ­s­z­­e­­x­­i­­­ ­­p­­u­­­n­­c­­i­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!