Rossi új kedvence: Egyszerű falusi gyerek vagyok! (VIDEÓ)

2024. október 18. 15:09

Nikitscher Tamás többek között elmondta, szerinte mi a labdarúgásban a legfontosabb.

2024. október 18. 15:09
NIKITSCHER Tamás

Nyitókép, fotó: MTI/Illyés Tibor

***

 

A Kecskeméti TE középpályását már a Mandiner is bemutatta korábban, a magyar válogatottba berobbant futballista (aki a legutóbbi három Nemzetek Ligája-találkozót már végigjátszotta) a napokban az MLSZ TV-nek nyilatkozott.

Ezt is ajánljuk a témában

„Egy egyszerű falusi gyerek vagyok. Dobronhegyen éltem nagyon sokáig, Teskándon jártam általános iskolába, Zalaegerszegen középiskolába, majd onnan kerültem el egy nagy ugrással a Debreceni Labdarúgó Akadémiára, ahol négy szép évet töltöttem. Innen Makó, majd Pécs következett, most pedig Kecskeméten játszom. Mindegyik hely egy lépcsőfok volt számomra”.

A 24 éves tehetség szerint 

„a labdarúgásban az egyik legfontosabb dolog az alázat,

 ezt nagyon sokan klisének tarták, de tényleg így gondolom, bárhol futballoztam, próbáltam mindent alárendelni ennek az úgymond szerelmemnek”

„Szüleim mindig azt tanították, csak saját magammal foglalkozzam. S ha rengeteg munkát teszek bele, akkor előbb-utóbb eljuthatok oda, ahová szeretnék” – tette hozzá.

NIKITSCHER Tamás; DEDIC, Amar
A magyar futball új üdvöskéje az A-válogatottban sem fogott padlót... Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Nikitscher Tamás azt is elárulta, gyermekkorában rengeteg könyvet olvasott, és sok vers- és mesemondó versenyen is elindult, innen fakad a könyvek és az olvasás szeretete.

Egy mai labdarúgó számára már tulajdonképpen státuszszimbólumnak tekinthetőek a tetoválások. Négyszeres válogatott labdarúgónk minderről így vélekedik:

„Tudom, hogy ez egy megosztó dolog, de én mindegyik tetoválásomat úgy készítettem, hogy tudtam, életem végéig büszkén viselem majd őket. Vannak családi jellegű testrajzok, különböző évszámok, és jó néhány vallási témájú tetkóim is”.

Tamás önmagáról még elmondta:

„Egy-egy meccs után sohasem vagyok elégedett magammal, tudom, hogy mindig van feljebb, így sosem szabad megelégedni azzal, ahol éppen vagy; lehet, hogy nem jutsz előrébb, de törekedni kell arra, hogy a maximumot hozd ki magadból”.

A fiatal tehetség számára rendkívül fontos az a családi háttér, amely nélkül nem tudna sikeres lenni:

„Nem vagyunk egy gazdag család – a gazdagságot soha nem is a pénzben mértük – hanem hogy milyen emberré nevelt minket az öcsémmel és a kishúgommal együtt az édesanyám és az édesapám, 

és persze, nem hagyhatom ki a menyasszonyomat, aki öt éve mellettem van, mindenben támogat, akivel együtt fejlődtünk, és elképesztően nagy utat jártunk be”.

A TELJES INTERJÚ ITT TEKINTHETŐ MEG!

 

 

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2024. október 18. 16:45
Okos, szimpatikus és jó focista!
sexykitty-5000117
2024. október 18. 15:39
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­é­k­e­­­l­­­d­­­ ­a­­­ ­­s­z­­­e­­x­i­ ­­p­u­­n­­c­­i­­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
irmag2
2024. október 18. 15:20
tartják?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!