Rasszista magyar szurkolók? Az MLSZ egyelőre nem árul jegyeket a holland-meccsre

2024. október 26. 07:10

Közleményt adott ki a Magyar Labdarúgó-szövetség.

2024. október 26. 07:10
null

Nyitókép forrása: MLSZ

 

Az UEFA fegyelmi eljárást indított a magyar szurkolók ellen rasszista vétségek miatt a Bosznia-Hercegovina–Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzésen történtek miatt, írta közleményében az MLSZ. A bejegyzést változtatás nélkül közöljük:

„Az UEFA mai tájékoztatása szerint az európai szövetség a magyar szurkolók által elkövetett rasszista vétség miatt sürgősségi eljárásban bírálja el a bosznia-hercegovinai Nemzetek Ligája-mérkőzésen történteket. Amennyiben a fegyelmi testület bizonyítottnak találja a rasszista megnyilvánulások elkövetését, úgy várhatóan életbe lép a korábban felfüggesztett szankció, amely szerint a válogatott soron következő idegenbeli mérkőzésére a magyar vendégszektorba nem lesz engedélyezett a jegyértékesítés.

Ezért az UEFA jogerős döntéséig az MLSZ-nek nem áll módjában elindítani a jegyértékesítést a november 16-i Hollandia–Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzés vendégszektoraiba.

Az MLSZ erre tekintettel azt javasolja a hollandiai utazást tervező szurkolóinak, hogy az esetleges szállás- és jegyfoglalásokkal várjanak, illetve körültekintően járjanak el. A szövetség az UEFA hivatalos értesítésének kézhezvételét követően azonnal tájékoztatja a közvéleményt a döntés tartalmáról.”

Október 14-én a Nemzetek Ligája elitjében maradásért fontos győzelmet (0–2) aratott idegenben a bosnyákok ellen Marco Rossi csapata.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000126
2024. október 26. 10:20
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­é­k­­e­­­l­­d­ ­a­­­ ­s­­­z­­­e­­­x­­i­­ ­­­p­u­­­n­c­i­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
billysparks
2024. október 26. 10:17
A FARE magyar libsi zsidó projekt, Josa Bálint gründolta. A Fradi fizeti a védelmi pénzt, így nincs a Fradi meccsein rasszizmus. A válogatott nem fizet - és évekkel ezelőtt ki is nyilatkozták, hogy nem is fognak fizetni- így minden magyar meccsen van rasszizmus. Ha nincs rasszista szurkoló, akkor Josa Bálint egy fotó erejéig rendelkezésre tud bocsátani egyet.
panka45
2024. október 26. 09:59
Soha nem pontosítanak, hogy konkrétan mi hangzott el. Az MLSz meg kussol. Hozzák nyilvánosságra a fegyelmi tárgyaláson elhangzottakat!!! Valakinek követelni kellene
recipdoki
2024. október 26. 09:37
A fejétől bűzik a hal höhöö.. Ez csak annak új akinek nem volt szeme a látáshoz,füle a halláshoz,aki emlékszik,Orbán 2002-s bukta,a haza nem lehet ellenzékben,Erzsébet híd elfoglalása,barikád,majd 2006 huggyosforradalmi erőszakos puccskisérlet a focináci söpredékkel,2010 -től magáévá tette az összes primitív ,antiszemita,rasszista, sovén,nazionalista ,revizionista ,homofób szélsőséget ,mindegy Orbán fasiszta e,de hatalmi érdekből azt a talajt trágyázza amiből az a náci szörny kinőtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!