„Mert megérdemeltétek!” – hidegrázós videó került ki a Fradi öltözőjéből a hatalmas bravúr után (VIDEÓ!)

2024. október 25. 20:21

A Nice legyőzése után nem akármire biztatta játékosait Pascal Jansen vezetőedző.

2024. október 25. 20:21
FERENCVÁROS - NICE

Nyitókép: A mindent eldöntő Fradi-gól előtti pillanatok Fotó: uefa.com

***

Mint arról a Mandiner is beszámolt, a Ferencváros a vadonatúj lebonyolítású Európa Liga csoportkörében (az Anderlecht és a Tottenham elleni 2-1-es vereséget követően) legyőzte a francia Nice-t, és ezzel rögvest elérhetővé vált a továbbjutás.

Ezt is ajánljuk a témában

Nem véletlen, hogy a találkozó lefújását követően Pascal Jansen vezetőedző maximálisan megdicsérte játékosait:

„Visszatértünk, ahogy a meccs előtt beszéltük, de ahogy játszottunk, még büszkébb tesz! Tartottuk magunkat a tervhez, jó csapategységet és jó küzdőszellemet mutattunk be, mert erre volt szükség. Természetesen szükség volt a szurkolóink segítségére is, összsségében ez egy nagyon megérdemelt győzelem. Szóval újra meccsben vagyunk, mert ahogy láttam, néhány riválisunk ismét pontokat vesztett, így összsségében ez egy nagyon jó este volt számunkra”.

Pascal JANSEN
A kép csalóka: a Nice legyőzését követően a Ferencváros vezetőedzőjének, Pascal Jansennek (is) van ok az örömre! Fotó: fradi.hu

A Ferencváros szakmai vezetője ezt követően rátért a hétvégi, fontos erőpróbára, hiszen a magyar bajnok az újonc, de immár öt mérkőzés óta veretlen Győri ETO FC otthonába látogat. Ezzel kapcsolatban Jansen mester a következőképpen biztatta a futballistákat:

„Gratulálok az első győzelmetekhez! Tudjátok, mit szoktam mondani... Vasárnap már elég közel van, de most élvezzétek ki ezt az estét, hiszen  ez az első, nagyon megérdemelt győzelmetek az Európa Ligában!”

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000126
2024. október 25. 21:21
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­­é­­­k­­e­l­­­d­­­ ­a­ ­s­­­z­­e­­x­i­ ­­­p­­­u­­­n­­c­­­i­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
blanconegro
2024. október 25. 20:54
Hatalmas bravúr nem mondom. Mert nem is az.
lefty67
2024. október 25. 20:42
Ki a tököm nézegeti ezeket a kilóméter hosszú tabellákat? Ha elkezdődik az oda-visszavágós rész, akkortól érdekes az egész! Addig csak rágógumi a tévéknek!
UgyeletesFoApolo
2024. október 25. 20:26
Már megint ez a hidegrázás...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!