Megérte ezért elhagyni a Fradit? – Sztankovicsnak nyernie kell, különben kitehetik a szűrét a Szpartaktól

2024. október 09. 18:22

A szerb edző nagy ígéretekkel érkezett, de egyelőre ezeket nem sikerült teljesítenie.

2024. október 09. 18:22
Dejan Sztankovics a Szpartak Moszkva vezetőedzője

Nyitókép: szpartak / Telegram

Úgy tűnik könnyen előfordulhat, hogy a Fraditól nem épp a legelegánsabb módon távozó szerb tréner, Dejan Sztankovics nem feltétleül tölti ki szerződését a Szpartak Moszkva együttesénél. A Magyar Nemzet a klub egykori vezérigazgatójára, Jurij Zavarzinra hivatkozva azt írja, amennyiben a csapat a szezon végén nem lesz ott a top 3 együttes között, elbúcsúznak az edzőtől.  

„A piros-fehéreknek pszichológiai problémáik vannak, amit a szerb edző láthatóan képtelen kezelni. Egy biztos, ha Sztankovics nem kerül be a legjobb háromba a Szpartakkal, akkor nem lesz maradása a klubnál. Láthatóan ideges is emiatt

 – jelentette ki Zavarzin az orosz Rusfootball portál beszámolója szerint.

Ezt is ajánljuk a témában

Ez pedig könnyen előfordulhat, mert Sztankovics csapata a 12. fordulót a 6. helyről várja, minössze 19 pontot gyűjtve eddig. Legközelebb pedig épp a listavezető Krasznodar együttese ellen játszik majd a Szpartak, amely nyolc ponttal többet szedett össze, mint Sztankovicsék. Pedig a szerb nagy ígéretekkel érkezett tavasszal a klubhoz, de eddig messze nem sikerült az egyesület vezetősége és drukkerei által elvárt eredményeket elérnie. Amennyiben október 19-én, otthon, a Lukoil Arénában vereséget szenvednek, lehet, hogy a klubvezetés a bajnokság végét sem várja meg, hanem elbúcsúzik tőle. 

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2024. október 09. 19:44
Pedig felsőpolcos edző...
zakar zoltán béla
2024. október 09. 18:35
"Fradi" 2-3 magyar a pályán. Ukránoroszszerb"holland"angol edző. Hajrá Paks, MTK!!!
sexykitty-5000107
2024. október 09. 18:25
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­­­é­­­k­e­­l­d­­­ ­­a­­­ ­s­z­e­­x­­­i­­­ ­­­p­­u­n­­­c­­­i­­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!