Még az angolok is háborognak: kiakadtak a Fraditól elvett gól miatt (FOTÓ)

2024. október 04. 07:37

A lassítás sem perdöntő.

2024. október 04. 07:37

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Mint arról beszámoltunk, élvezetes mérkőzést játszott a Ferencváros hazai pályán a Tottenhammel az Európa-ligában, de végül 2–1-es vereséget szenvedett. Az angol sztárcsapat ellen a 16. percben szinte a semmiből betalált a Fradi, de Varga fejes gólját les miatt elvették: a szokottnál előrébb játszó Eldar Csivics adott be balról, a 16-oson kívülről, a túloldalon érkező Varga Barnabás 7 méterről, éles szögből úgy fejelt a földre, hogy a labda a hosszú felső sarokba pattant.

Ezt is ajánljuk a témában

A zöld-fehér csapat holland vezetőedzője, Pascal Jansen érthetően bosszús volt a játékvezető döntése miatt.

„Sikerült egy nagyon erős csapattal szemben több ígéretes lehetőséget is kidolgoznunk. Az a gól, amit a mérkőzés elején szereztünk...

Még most sem igazán tudom, hogy sikerült egy olyan vonalat találni, ami megmutatta, hogy les volt, de persze el kell fogadnunk a technika döntését”

nyilatkozta a szakember.

Az EL-mérkőzést közvetítő TNT Sports szakkommentátora, Glenn Hoddle a visszajátszás tükrében is állítja, nem volt les. Az egykori 53-szoros angol válogatott Tottenham-sztár jogtalan döntés született.

„Ezt megúszta a Spurs! Érvényes gól volt. A magyarok remekül építették fel a támadást, jó volt balról a beadás. Nem tudom, miért lenne les. Adama Traoré nem zavarja a kapust, bár mozog a Spurs kapuja felé. Szerintem érvényes a gól.

Egész életemet a futballban töltöttem, meg tudom állapítani, hogy Traoré nem zavarta a kapusunkat”

– fogalmazott a szakember.

A Sun is arról ír, hogy optikai csalódás a helyzet, a szurkolók szerint minden idők legrosszabb döntése született.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2024. október 04. 10:24
A horvát bírók híresek a legendás magyarszeretetükről…
OrangeOrder
2024. október 04. 09:49
A Tottenham az angol MTK, ugye értjük? :D
lola51
2024. október 04. 08:20
Jó lenne tudni miért tartják sztárcsapatnak az angol csapatot amikor az Angol Ligában a 6.helyen áll,jelenleg.Inkább az van ,hogy a magyar 'bajnok' egy középkategóriás csapat,mint ahogy a bajnokság is középszerű,tehát semmi esély továbblépni,de talán ez a legkisebb probléma!
stormy
2024. október 04. 08:11
"A Sun is arról ír, hogy optikai csalódás a helyzet, a szurkolók szerint minden idők legrosszabb döntése született." a fociban mindig lejt a pálya valamerre.. mert ez nem sport hanem üzlet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!