Rendkívüli!

Magyar Péter vezérigazgatóként tízmilliós megbízásokat adott a cégnek, amelyik az öccsét fizette

Legyőzhetjük-e a hollandokat a Nemzetek Ligájában? Szavazzon!

2024. október 08. 12:16

Magyarország Hollandia ellen lép pályára péntek este.

2024. október 08. 12:16
ROSSI, Marco; SZOBOSZLAI Dominik

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Az Eb-elődöntős Hollandia lesz az ellenfele a magyar válogatottnak pénteken a Nemzetek Ligájában. Marco Rossiék nehéz helyzetben vannak, mivel ezen a mérkőzésen egy pont pont mindenképpen kellene a bentmaradáshoz.

A magyar szövetségi kapitány nem számíthat Gulácsi Péterre valamint a Galatasarayhoz igazolt Sallai Rolandra sem. 

Ezt is ajánljuk a témában

Szavazzon itt:

Hollandiával játszik pénteken a Nemzetek Ligájában a Rossi-csapat. Milyen eredményt vár




 

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
horvathlaszlo
2024. október 08. 14:11
Szerencsére úgy tudok dislike-olni minden egyes Szoboszlais hírt, hogy mellé reklámblokkolókat használok, így 100 százalék, hogy nem járulok ahhoz hozzá, hogy a Mandiner szerkesztősége pénzt keressen Szoboszlai nevének a szándékos lejáratásával. Az ilyen semmi cikkeknek nem lehet más az oka, mintsem a kattintások alkalmával felugró reklámokból származó bevétel. Csak úgy tudjuk megvédeni Szoboszlait az ilyen aljas lejáratási szándékoktól, ha reklámblokkolóval nem járulunk hozzá a Mandiner lap ilyen aljas pénzkeresetéhez. Reklámblokkolókat le tudtok ti is tölteni, ha beírjátok a keresőbe: Adblock Plus Ne engedjük, hogy a Mandiner szerkesztősége egy silány bulvártermékké silányítsa le Szoboszlai nevét!
oberennsinnen49
2024. október 08. 14:10
Aki látta a magyar-spanyol U-21-esek meccsét, itthon játszották, az csak egyet remélhet: hogy nem leszünk megalázva. Azon a meccsen a labdabirtoklási arány kb. 75-25, azaz háromszoros spanyol fölényt jelentett, gólhekyzetek számában kb. 6:0 oda. És ez lett úgy eladva, hogy a magyar csapat helytállt. Mert csak 1:0-ra kaptunk ki. Szóval, innen induljunk ki, és onnan még, hogy a magyar bajnokságban a magyar játékosok teljesítménye és létszáma mára elenyésző lett. Ha nem volna Kecskemét, MTK, akkor a magyar NB 1 teljes egészében nemzetközi légiósbajnokság lenne. Ebből kellene a kornak megfelelő tudású Magyar Válogatottat építeni. Ami - még a futball dicsőséges bizonytalanságát is figyelembe véve - lehetetlen. Sorozatmérkőzéseket feltételezve pedig: teljesen lehetetlen.
szintetikus
2024. október 08. 13:16
reménykedjünk egy nagy arányú vereségben, hogy a kopasz görény pofája kisebb legyen :DDD
reepcze
2024. október 08. 12:34
Szavazás után miért nem látható a szavazás állása? Illene tesztelni egy informatikai alkalmazást, mielőtt rendszerbe állítják! (Az már nem újdonság, hogy a kommentek sem láthatóak.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!