KO a Nagyerdőben: szénné égtek Dzsudzsákék, Máté Csaba ismét kapitulált!

2024. október 19. 17:08

A Debrecen sorozatban negyedszer kapott ki, kieső helyre került. Nem jött be az edzőváltás a DVSC-nél. Jöhet az újabb???

2024. október 19. 17:08
null

Nyitókép: Képernyőfotó/M4Sport

***

A Paks idegenben 5-0-ra legyőzte a Debrecent a labdarúgó NB I-ben. A tolnaiak a tabella élére álltak, a hajdúságiak a 11., már kiesést jelentő pozícióba estek vissza. A DVSC sorozatban a negyedik bajnoki vereségét szenvedte el – mindet Máté Csaba irányításával. A lefújás után a drukkerek keményen, keresetlen szavakkal kérték számon Dzsudzsák Balázsékat, akikről a mezt is levetették...

Ezt is ajánljuk a témában

A válogatott szünet előtt a Ferencvárost is felülmúló Paks gyorsan lerendezte a mérkőzést, amelyen bántóan kevesen voltak a Nagyerdei Stadionban. Vécsei Bálint a 9., Tóth Barna a 32., Mezei Szabolcs a 41. percben talált be Megyeri Balázs kapujába. A második játékrészben sem állt le Bognár György csapata, Papp Kristóf az 55. percben fejjel volt eredményes, a Böde által kiharcolt büntetőz Ötvös Bence váltotta gólra a 77. percben. Bónuszként a gólvonalon kézzel mentő Kocsis Gergő piros lapot kapott a hazaiak közül.

Tüntetett a még megmaradt DVSC-tábor, amely konstatálta, hogy Dzsudzsák Balázsék produkciója „K...a gyenge”, s nem értették: „ Mia f...sz van?” A legutóbb lecserélte debreceni csapatkapitány ezúttal végig a pályán volt, de ezúttal ez inkább számított büntetésnek. 

Megyeri Balázs és a Loki öt gólt kapott saját közönsége előtt!
Fotó: Facebook/DVSC

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50-52
2024. október 19. 19:18
Edzőbuktatás történik.
pollip
2024. október 19. 18:25
Mindenhol azt írják, hogy a szurkolók levetették velük a mezt. Helyesen: levettették! Minden portálon rengeteg a mezei hiba.
herden100
2024. október 19. 17:20
Ilyen a bajnokság. Valaki mindig van a végén.🥰
Unknown
2024. október 19. 17:18
Ez van olyankor, amikor nincs edzője egy csapatnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!