Kerkezék hatalmas szívességet tettek Szoboszlaiéknak

2024. október 19. 22:27

A magyar válogatottból sérülés miatt kimaradt balhátvéd lehet, hogy eladta magát...

2024. október 19. 22:27
null

Nyitókép: Facebook/afcb

***

A jelek szerint rendbejött a hollandok és a bosnyákok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzéseket kihagyó Kerkez Milos sérülése. A válogatott szünet alatt videójátékozásról posztolt, de sejthető volt, hogy javult az állapota, edzésben maradt. Legalábbis súlyos problémáról nem érkezett hír vele kapcsolatban. Az angol labdarúgó-bajnokságban nem is kellett mulasztania, a 8. fordulóban is a pályán volt a Premier League-ben, csapata pedig nagy bravúrt ért el.

A középmezőnyhöz tartozó Bournemouth a hétvége, s lehet, a teljes idény egyik legnagyobb meglepetését okozva hazai pályán 2-0-ra legyőzte a bajnoki címre hajtó Arsenalt.

 A mérkőzés fordulópontja fél óra elteltével következett be, amikor a vendégek védője, William Saliba piros lapot kapott. Az emberhátrányba került londoniak – akik a Manchester City otthonában 10 emberrel közel voltak a győzelemhez – nem tudták tartani a lépést a hazaiakkal, akik a 70. és a 79. percben is betaláltak Christie és Kluivert révén. A napokban éppen az Arsenallal hírbe hozott, Európa szerte felettébb kelendő Kerkez Milos végigjátszotta a találkozót. A 20 esztendős játékos a beszámolók szerint jól teljesített Sterlinggel és Havertz-cel szemben.

Érdekesség, hogy az előző szezonban oda-vissza verte az Arsenal a Cseresznyéseket (4-0, 3-0), a londoni meccsről eltiltás miatt hiányzott Kerkez Milos, aki első győzelmét ünnepelhette Mikel Arteta csapata ellen.

Ezt is ajánljuk a témában

Az Ágyúsok ezzel elvesztették a veretlenségüket, s elszalasztották az esélyt, hogy megelőzzék – a vasárnap pályára lépő – listavezető Liverpoolt és a címvédő Manchester City-t.

 Az élen állók így négypontosra növelhetik az előnyüket... Kerkez Milos jóbarátja, Szoboszlai Dominik hazai pályán játszhat a Chelsea ellen, az Erling Haaland fémjelezte City a Wolverhampton vendége lesz. 

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000117
2024. október 19. 22:31
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­­é­­­k­e­­­l­­­d­­­ ­a­­­ ­s­­­z­e­­x­­i­­ ­p­u­­­n­­c­i­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!