Ezt üzente Szoboszlai Dominik a hollandok elleni mérkőzés után

2024. október 12. 14:05

A válogatott csapatkapitánya szerint tettek egy újabb lépést a jó irányba.

2024. október 12. 14:05
Hungary v Netherlands - UEFA Nations League 2024/25 League A Group A3

Nyitókép: Marcel van Dorst / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Ahogy arról beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott megtörte az átkot: a legutóbbi kilenc mérkőzésen még a pontszerzés sem jött össze a holland nemzeti csapat ellen, a Puskás Arénában rendezett Nemzetek Ligája-meccs azonban 1–1-es végeredménnyel zárult. Marco Rossi együttese ezzel megszerezte az első gólját, valamint a második pontját a sorozatban, és előrelépett a 3. csoport harmadik helyére. Szoboszlai Dominik, a válogatott csapatkapitánya a meccs másnapján az Instagram-oldalán üzent a szurkolóknak.

Ezt is ajánljuk a témában

Szoboszlai a mérkőzés egyik legjobbja volt: a nevéhez fűződött a legtöbb elszenvedett szabálytalanság (4), 7/13 megnyert párharc, kettő tisztázás, három megelőző szerelés és tíz passz a támadó harmadba. A csapatkapitány a mérkőzés másnapján a pozitívumokat emelte ki a közösségi oldalán: 

Tegnap ismét tettünk egy lépést a jó irányba! Csapatmunka, hit, alázat. Köszönjük nektek a szurkolást, hétfőn folytatjuk!”

– utalt a következő, bosnyákok elleni mérkőzésre a Liverpool középpályása. 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2024. október 12. 15:33
nemmondom 2024. október 12. 14:25 Sallai, Nagy Zs és Dibusz feldobta a hangulatomat, gratulálok nekik. Persze az egész csapatnak is. Jogosan, mégis a Szobó folyik minden nap hússzor.
sexykitty-5000109
2024. október 12. 15:14
🍓 ️ ­É­­­r­t­­­é­k­e­l­­d­ ­­­a­­­ ­­­s­­­z­­­e­­x­i­­­ ­p­u­­­n­c­i­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
KK75
2024. október 12. 15:13
Köztudott, hogy a "welcome ifjak" izomzata alkalmasabb a focihoz hasonló sportágakéhoz és pár évtizede már szépen bányásszék ki maguknak a nyugatiak az alapanyagot, amelyet legalább focizni már megtanítottak. Igaz, így egy kicsit tájidegenül néznek ki a nyugati "nemzeti" csapatok, de hát a siker mindent felülír, a sok szolgalelkűnek pedig más szempont már nem számít az életben. Azért jó volt látni egy origin horvát és argentin foci csodát, de azt hiszem a következő évtizedekre egyre kisebb esély lesz ezt látni. A magyarok pedig hosszú idő után a mélyből elindultak felfelé, ám a lehetőségek sok szempontból behatároltak a legjobb szándék ellenére is, de igazából nem is ez számít, hanem az, hogy legalább telt házak előtt játszhatnak a sportolóink, ahol az emberek többsége még szereti a nemzeti hovatartozását megélni, a többinek meg ott a Mastercard, hogy "embernek" érezhesse magát.
hoci74
2024. október 12. 15:08
Fasza meccs volt. Látszott hogy nem a labdabirtoklás a lényeg hanem a végeredmény.. Fasza péntek estém volt, örülök hogy így alakult. Mindenki végezte a munkáját. Én Irsai, a srácok meg rúgták a bőrt. Balos libsi retkeknek: éppen burgundi szarvasragut sütök a sütőben. Mert éhezik a magyar. És nincs internet, meg tv sem. Szarvas sincs, és szegények vagyunk. Von der Liar meg szopjon müncheni állomási néger csavargót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!