„Ez nem történhet meg!” – Sallai kiakadt a sérülése után (VIDEÓ)

2024. október 01. 19:28

A magyar válogatott támadóját kényszerből cserélte le az edzője, ezután kétgólos előnyt herdált el csapata.

2024. október 01. 19:28
Galatasaray v Kasimpasa - Turkish Super LigISTANBUL, TURKIYE - SEPTEMBER 28: Roland Sallai of Galatasaray celebrates after scoring a goal during Turkish Super Lig week 7th match between Galatasaray and Kasimpasa in Istanbul, Turkiye on September 28, 2024.

Nyitókép: Abdulhamid Hosbas / Anadolu / Anadolu via AFP

A hétvégén először léphetett kezdőként pályára a Galatasaray együttesében Sallai Roland, ám a magyar labdarúgó valószínűleg nem a legjobb emlékként fog majd visszagondolni erre a mérkőzésre. Az 54-szeres válogatott magyar labdarúgót ugyanis félidőben lecserélte edzője, ami először kapitális baklövésnek tűnt, hiszen a csapat ekkor 3-1-re vezetett a Kasimpasa elleni bajnokin, ám a folytatásban elherdálták az előnyt, és a mérkőzés eredménye 3-3 lett. 

A Magyar Nemzet cikke szerint azonban, Sallai véletlenül sem a teljesítménye miatt cserélte le edzője, hanem azért, mert megsérült. 

A hírek szerint a magyar játékos ágyéki húzódást szenvedett, de ezt egyelőre nem tudni, pontosan. 

FRISSÍTÉS! Időközben Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megerősítette, hogy izomproblémáról van szó, és megnyugtatta a magyar szurkolókat, hogy a labdarúgó képes lesz pályára lépni az októberi Nemzetek Ligája-mérkőzéseken. 

Ezt is ajánljuk a témában

Egy biztos, Sallai az Európa-ligában az őszi idényben biztos nem fog pályára lépni, ugyanis még szerződtetése előtt le kellett adni a nevezéseket, így ő nem került bele a Galatasaray El-keretébe. A magyar labdarúgó a mérkőzés végén kissé talán feldúltan értékelte a történteket. „Az első félidőben megmutattuk, hogy a sokkal jobbak vagyunk az ellenfelünknél, a másodikban már nem voltam a pályán. 

Három gólt kapni 3-0 után olyan dolog, ami nem történhet meg egy olyan minőségi csapattal, mint a miénk. 

Látnunk kell a hibáinkat, ezeket ki kell javítanunk, és tanulnunk kell belőlük” – fogalmazott Sallai Roland. A magyar labdarúgó megköszönte a Galata drukkereinek, hogy nagy szeretettel fogadták. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Íme a mérkőzés összefoglalója: 

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Squalline
2024. október 01. 21:12
Egyre nagyobb a gyanúm, hogy megy a vetítés. A kezdő, amiben Sallai is volt, lényegében lerendezte a meccset 3 góllal. Majd az edző lehozott pár embert. Azután jött a betli egy verhető és lényegében meg is vert csapattal szemben. Pedig akkor se voltak fenn éppen szar játékosok. Nyilván felmerült hogy minek kellett cserélni, nem csak Sallait, hanem sokakat. Kellett valamit mondani...gyíkká vált...de már múlik...tipikus törökök.
Takagi
2024. október 01. 20:18
Gyors gyógyulást!!!
sexykitty-5000101
2024. október 01. 19:34
🍓 ️ ­­É­r­­t­­é­k­­­e­­l­­d­­ ­­a­ ­­s­­­z­­e­x­­i­­ ­­­p­u­­n­c­i­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!