Ez megőrült? - harapott a labdarúgó a pályán (VIDEÓ)

2024. október 04. 16:07

Milutin Oszmajicsnak úgy tűnik, a harapós LuisSuárez a példaképe.

2024. október 04. 16:07
Turkey's Berat Ozdemir (L) fights for the ball with Montenegro's Milutin Osmajic (R) during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification group G football match between Montenegro and Turkey at the Podgorica's City Stadium on November 16, 2021.

Nyitókép: Savo Prelevic / AFP

Nyolc mérkőzésről tiltotta el  az angol Labdarúgó-szövetség (FA) Milutin Oszmaicsot, a Preston North End 23-szoros montenegrói válogatott futballistáját, mert a szeptember 22-én rendezett Preston–Blackburn mérkőzésen beleharapott Owen Beckbe, a Rovers védőjébe  – idézi a SportBible cikkét a Nemzeti Sport. 

Az eset előzménye, hogy a Liverpool kölcsönjátékosaként a Blackburnben szereplő Beck belerúgott a Preston középpályásába, Duane Holmesba. A bíró ezért azonnali piros lappal kiállította, ugyanakkor a Blackburn játékosát – ehhez képest meglepő, hogy Oszmajics csak sárga lapot kapott a tülekedésben történt harapásért, de a szövetség később erőszakos magatartása nyolc meccsre felfüggesztette a montenegrói labdarúgót.

Íme a nem futballpályára való jelenet videón!

Persze előfordul, hogy egy-két labdarúgó furcsa dolgokat tesz a pályán – vagy épp a pálya mellett, de a labdarúgásban az efféle agresszió szerencsére nem gyakori. Mégsem példa nélküli a dolog, a legismertebb eset Luis Suárezé, aki az olasz válogatott hátvédjét, Giorgio Chiellinit harapta meg hasonlóan hátulról a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokságon. Majdnem beletört a foga – nemhiába, Ciellini mindig a keménységéről volt ismert. 

Az uruguay-i labdarúgónál ez valami becsípődés lehet, mert nem ez volt az egyetlen eset, amikor harapott a pályán. Az Ajax labdarúgójaként 2010-ben a PSV játékosát, Otman Bakkalt harapta meg egy bajnoki meccsen, későb, már a Liverpool játékosaként pedig a Chelsea védőjét, Branislav Ivanovicot „kóstolta meg”. Utóbbi tettéért mindössze tíz mérkőzéses eltiltást kapott. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2024. október 04. 19:24
Suareznek nyomába nem ér, annak a szája eleve egy harapófogó, at vicces volt amikor az olszok elleni vébé meccsen még ő panaszkodott hogy fáj a foga, túl rágós volt Chiellini.. )
kunfia1
2024. október 04. 18:26
Migráns, majd macskát, vagy kutyát is eszik, mint még a hatvanas években Felcsúton a dögkútból a cigányok.
atti64
2024. október 04. 17:09
A PATKÁNYOK HARAPNI SZOKTAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sexykitty-5000104
2024. október 04. 16:54
🍓 ️ ­É­r­­­t­­­é­­k­e­l­­d­­­ ­­a­­ ­s­­z­e­­­x­i­­­ ­p­­­u­­n­c­­i­­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!