Döbbenetes: a pálya szélén könnyített magán a labdarúgó, majd jött a bíró (VIDEÓ)

2024. augusztus 19. 18:27

Az ellenfél hitetlenkedve nézte, ahogy a játékos elvégzi a dolgát az oldalvonal mellett.

2024. augusztus 19. 18:27

Nyitókép: Youtube

Minimum meglepő jelenet játszódott le Peruban az Atlético Awajun-Cantorcillo kupameccsen – vette észre a 24.hu. Az Atlético labdarúgója, Sebastián Munoz ugyanis egy ápolás miatt elrendelt szünetben gondolt egyet, kisétált a pálya szélére és egyszerűen odavizelt az oldalvonal mellé. Természetesen mindenki döbbenten nézett, és az ellenfél játékosai jelezték a bírónak, akit nem kellett biztatni, azonnal piros lapot adott a labdarúgónak. Hogy Munoz miért csodálkozott azon, hogy ezért leküldték, azt nem tudni, mindenesetre ezentúl valószínűleg nem tekinti majd wc-nek a pálya szélét. 

 

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rugovics tibusz
2024. augusztus 19. 21:51
Nem tudta a bíró, hogy az egész világ a férfiember nyilvános wc-je.
helyrerakosgat
2024. augusztus 19. 19:11
"...ezentúl valószínűleg nem tekinti majd a pálya szélét." Újabb értelmes megfogalmazás egy Mandiner-sajtómunkástól.
lazio154-2
2024. augusztus 19. 19:08
Ismerte a szabályt, aki elhagyja a játékteret, azt a spori kállítottnak tekinti, nem térhet vissza. Azt a szabályt nem ismerte, hogy engedéllyel levonulhat egy eldúgott helyre.
cutcopy
2024. augusztus 19. 18:45
Lineker a 90'-es vébén az írek elleni meccsen konrétan a pályán szart úgy hogy senki nem vette észre, szóval lehet ezt csak diszkréten..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!