Elátkozhatja a VAR-t a Fradi-legenda, ismét kitolt vele a videóbírós rendszer (VIDEÓ)

2024. október 27. 19:56

Komoly gondok vannak a gólszerzéssel a kecskemétieknél.

2024. október 27. 19:56

Fotó: kecskemetite.hu

A sereghajtó Kecskeméti TE újabb vereséggel folytatta az NB I-es labdarúgó-bajnokságot, Gera Zoltán vezetésével tehát a második mérkőzésüket is elbukták a lilák. Ezúttal a Magyar Kupa-címvédő Paksi FC otthonában kapott ki az együttes 1–0-ra – egy VAR-ozás után megítélt, és Ötvös által értékesített büntetővel. Mint ismert, múlt héten a videóbíró visszavett egy tizenegyest a kecskemétiektől...

A tolnaiak zsinórban ötödször nyertek az élvonalban, hazai pályán szezonbeli ötödik meccsükön is győztek. A kecskemétiek ezzel éppen ellentétes utat járnak: Gera Zoltán vezetőedzővel a kispadon továbbra sem megy a gólszerzés, második meccsükön is kikaptak. Ez volt sorozatban a hetedik vereségük, vendégként továbbra is pont nélkül állnak. Legutóbb október elején szereztek gólt!

Ezt is ajánljuk a témában

Nem véletlenül értékelt úgy a szakember a lefújás után csapata honlapján, hogy rúgott gól nélkül lehetetlen feladat győzni.

„Küzdelmes mérkőzés volt, melyet sok hosszú labda és párharc jellemzett. Az első félidőben voltak olyan lehetőségeink már, melyeket kihasználhattunk volna, de ezt nem tettük meg,

a félidő legvégén aztán jött az a szerencsétlen szituáció a büntetővel.

A második félidőben mindent megtettünk, változtattunk, megint megvoltak a helyzetek, de a minőségi befejezés, vagy a jó utolsó passzok hiányoztak a gólhoz. Rúgott gól nélkül nem lehet meccset nyerni, ma sem sikerült, ezen mindenképpen változtatnunk kell” – fogalmazott a 97-szeres válogatott korábbi Fradi-legenda.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. október 27. 21:05
Van egy korszakalkotó ötletem a zűdeknek: ahelyett, hogy a megélhetési edzőik rontanák az NB1 színvonalát, legyen minden héten más edzője a Soroksárnak! Így juthatna minden "zsenijüknek egy kispad!
herden100
2024. október 27. 20:53
🤍 m.youtube.com/watch?v=AHqj6e7wKEs&t=21s&pp=ygUVSGVhbGluZyBlbmVyZ3kgY2hyaXN0
Torokgyík
2024. október 27. 20:12
A magyar bírói kar ma már kifejezetten fékezi a foci fejlődését. A Paks szinte minden héten kap egy tizenegyest, ki tudja miért. A Fraditól - szinte 100 százalékban megegyező szituációban -elvették a tizenegyest. Ennél már csak a kommentátorok borzalmasabbak, akik úgy nyalnak a bíróknak, hogy hánynom kell tőlük.
sexykitty-5000126
2024. október 27. 20:02
🍓 ️ ­É­r­­t­é­­­k­e­­­l­d­­ ­­­a­­ ­­­s­­z­­­e­­x­­­i­­ ­­­p­u­n­­c­­­i­m­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!