Dibusz Dénes az első Európa Liga-győzelemről: Nem érződött, hogy a PSG-vel ikszelő csapattal játszottunk

2024. október 24. 22:01

A Ferencváros kapusa elmondta, mi volt a siker kulcsa a Nice elleni győztes Európa Liga-meccsen, és mivel lepték meg a franciák a magyar bajnokot.

2024. október 24. 22:01
null

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

***

A Ferencváros hazai pályán 1-0-ra legyőzte a francia OGC Nice csapatát a labdarúgó Európa Liga harmadik fordulójában. A magyar bajnok két vesztes meccs után tudott nyerni, és topligás rivális ellen szerzett értékes három pontot. A főtáblán először nem kapott gólt Dibusz Dénes, akinek sok dolga nem akadt, de egy-két fontos védést be kellett mutatnia. A 33 éves kapus elégedetten nyugtázta, hogy sikerült megvalósítani a meccstervet a franciák ellen.

Ezt is ajánljuk a témában

Nagyjából ilyen mérkőzésre számítottunk, azért okoztak problémákat bizonyos időszakokban középpályáról fellépő játékosaikkal. Azokat az elején nehezebben reagáltuk le. Az első negyedóra után rendeztük a sorokat, onnantól kezdve ezekből kevesebb veszélyt tudtak jelenteni. Mi is azokból a szituációkból alakítottunk ki helyzeteket, amikre készültünk. Azt kaptuk tőlük, amit vártunk, tényleg egy olyan mérkőzés volt, amilyet elképzeltünk. És úgy is terveztük, hogy megnyerjük!” – értékelt Dibusz az M4Sportnak.

A Ferencváros sikerének értékét növeli, hogy magasabban jegyzett csapat ellen aratta, tudatos, fegyelmezett, gólratörő játékkal.

Egyáltalán nem érződött, hogy egy olyan csapattal találkoztunk, amelyik a francia élvonalban igazából bárkinek méltó ellenfele, nemrég pontot tudott rabolni a Paris Saint Germain-től is! 

Pozitív az összkép, és ugyanúgy, mint a Tottenham ellen, jó teljesítményt nyújtott a csapat, és taktikailag rendben volt. Szerencsére most siker is koronázta az erőfeszítéseinket. Ez a mérkőzés tökéletes volt, nagyon örülünk, hogy megvannak az első pontjaink.

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000125
2024. október 24. 22:07
🍓 ️ ­É­­­r­t­é­­­k­­­e­­­l­d­­­ ­a­ ­­­s­­z­e­­­x­i­­ ­­­p­­­u­­­n­­­c­­i­­­m­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!