Botrány: bepoloskázták a Manchester United öltözőjét

2024. október 12. 17:05

A csapat holland edzőjét, Erik ten Hagot akarták lehallgatni.

2024. október 12. 17:05
null

Nyitókép: Eric ten Hag a West Ham elleni mérkőzésen. (eurosport.com)

Angol sajtóhírek szerint lehallgatták az Aston Villa elleni Premier League-mérkőzés előtt a Manchester United edzőjét, Erik ten Hagot – számolt be az Origo Sport

A The Sun szerint az Aston Villa elleni bajnoki mérkőzés előtt valaki bepoloskázta a Villa Park öltözőjét és kihallgatta a vendégcsapatot. A brit bulvárlapnak nyilatkozott egy forrás, aki elárulta, hogy igazából egy United-szurkoló osont be az öltözőbe és helyezte el a lehallgatókészüléket.

Csak egy tréfamester volt, aki valójában United-szurkoló. Butaságot csinált, és hallani akarta, hogy mi hangzik el a négy fal között. Az mindenképpen aggodalomra ad okot, hogy hogyan sikerült bejutniuk a Premier League egyik legnagyobb klubjának az öltözőjébe néhány nappal a mérkőzés előtt

– idézte a forrást a lap, amelynél hallották a felvételeket, de végül nem közöltek részleteket belőlük.

Annyit viszont közzétettek, hogy Erik ten Hag egyes utasításai egyértelműen hallhatóak voltak, illetve az is kiderült, hogy a kémkedőnek volt lehetősége, hogy a mérkőzést követő hétfőn visszamenjen és eltávolítsa a lehallgatókészüléket az öltözőből. A Sun úgy tudja, hogy az elkövető egy kínai telefont használt, amin hívással lehet a mikrofont bekapcsolni. A telefont a United öltözőjében rögzítette, és csak akkor szólaltatta meg, amikor tudta, hogy a menedzser bent lesz.

A mérkőzésen egyébként nem született gól, 0–0-ás döntetlennel ért véget az összecsapás. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
erdeymarton89
2024. október 12. 19:34
petit kérdezték már?
mi-egy-nagy-vibralo-tojast-hasznalunk-2
2024. október 12. 19:16
Fránya kínai telefonok! Amikor mindeki tudja, hogy egy tetszőleges telefon mikrofonját távolról bekapcsolni kizárólag az NSA-nak van jogosultsága! A csipogókat pedig a Moszad felügyeli.
Obsitos Technikus
2024. október 12. 18:11
Pöti lö mann már oda is bebújt?
Bi Tang Tomee
2024. október 12. 18:09 Szerkesztve
A Sun nevű tudatmanipulációs eszköz valódi üzenete itt a kémkedő kínai telefon. A többi csak arról szól, hogy hitelesen el lehessen adni a sztorit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!