„24 év egy álomért” – megható posztban üzent a válogatottban debütáló Gera Dániel

2024. október 13. 17:14

„Azoknak viszem most el a Válogatott fáklyáját, akik nem a korosztályuk legjobb játékosai, akik nem utánpótlás gólkirályok, akik olykor perememberek a csapataiknál, igen nektek akiknek nem jósolnak nagy jövőt a pályán!”

2024. október 13. 17:14
Budapest, 2024. október 11. Gera Dániel (j) a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott Magyarország - Hollandia mérkőzés után a Puskás Arénában 2024. október 11-én. Magyarország-Hollandia 1-1.

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

A magyar labdarúgó-válogattottban a hollandok elleni 1-1-es döntetlennel véget ért NL-mérkőzésen debütált Gera Dániel. A 29 éves labdarúgó a mérkőzés végén léphetett pályára, és a mérkőzést követően Instagram-oldalán egy bejegyzésben igen érzékletesen leírta, mennyire sokat jelent neki, hogy magára vehette a címeres mezt. Gera Dániel úgy fogalmazott: 

„24 ÉV EGY ÁLOMÉRT 🇭🇺 Azoknak viszem most el a Válogatott fáklyáját, akik nem a korosztályuk legjobb játékosai, akik nem utánpótlás gólkirályok, akik olykor perememberek a csapataiknál, igen nektek akiknek nem jósolnak nagy jövőt a pályán! Mert mi vagyunk azok a harcosok akik sosem adják fel, kik makacsok, és akik a legvégsőkig hiszünk önmagukban, mert mi pont ettől vagyunk különlegesek!” 

Ezt is ajánljuk a témában

Gera Dániel valóban sokat várt álma beteljülésére, hiszen augusztusban lett 29 éves. Az MTK-ban nevelkedett labdarúgó 5,5 évig szerepelt a kék-fehérek együttesében – innen ismerheti Schäfer Andrist, hiszen az Union Berlin labdarúgója ekkor az MTK utánpótlás-együttesében játszott. Gera 2021-ben a Ferencvároshoz szerződött, majd egy évre a Puskás Akadémiához került kölcsönbe. Két éve a DVTK együttesében szerepel, és a 2024/2025-ös idényben nagyon jól teljesít, hiszen jobbhátvédként 9 meccsen 1 gól és 1 gólpassz a mérlege. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hernadvolgyi-2
2024. október 13. 17:23
Hajrá Magyarország! Hajrá Diósgyőr! Hajrá Gera Dani!
sexykitty-5000110
2024. október 13. 17:18
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­k­­e­l­­­d­ ­a­­­ ­­s­z­e­­x­­i­­­ ­­­p­­­u­n­­­c­i­­m­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!