Meglepő kijelentés: Gulácsi szeretne több gólt kapni

2024. szeptember 26. 20:58

Mutatjuk, hogyan gondolja ezt a magyar labdarúgó-válogatott kapusa.

2024. szeptember 26. 20:58
03 May 2024, Baden-Württemberg, Sinsheim: Soccer: Bundesliga, TSG 1899 Hoffenheim - RB Leipzig, Matchday 32, PreZero Arena. Leipzig goalkeeper Peter Gulácsi gesticulates.

Nyitókép: Uwe Anspach/dpa /dpa Picture-Alliance via AFP

Az első négy fordulót követően még veretlen a német élvonalban az RB Leipzig  – ez így elsőre jól hangzik, de ha hozzátesszük, hogy ennek ellenére a hatodik helyen szerénykedik a tabellán, már jól látszik, hogy egyáltalán nem olyan fényes a helyzet. Sőt, a meccsek képét tekintve sokkal rosszabb is lehetne, hiszen az ellenfelek összesen hetven lövést eresztettek meg a lipcsei együttes kapuja felé (a tavalyi bajnok Bayer Leverkusen egyedül 27 et!). 

Az energiatialos együttes védelmével tehát vannak gondok, de ennek ellenére mindössze két gólt kaptak, és ebben  óriási szerepe van Gulácsi Péternek. 

Marco Rose együttese azonban mindössze négy gólt szerzett, ami szintén nagyon kevés.

Gulácsi Péternek viszont egyedül a tavalyi bajnok Leverkusen tudott gólt lőni – igaz ugyan, hogy egyszerre kettőt, de az RB Leipzig mégis nyert 3-2-re ezzel véget vetve a a gyógyszergyáriak több mint egy éve tartó hazai veretlenségének. A Bochum (1-0), az Union Berlin (0-0) és a St. Pauli (0-0) elleni mérkőzéseket azonban a magya kapus kapott gól nélkül, hozta le. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ennek fényébren az sem meglepő, hogy a magyar labdarúgó-válogatott teljesítményét a lehető legjobb, azaz 1-es osztályzattal ismerte el a Kicker sportmagazin. Az már sokkal inkább, amit a Bild-nek adott interjúban mondott. 

Gulácsi ugyanis kijelentette, hogy szeretne több gólt kapni. 

Egy kapustól nem éppen szokványos mondat, és a magyar labdarúgó maga is hozzátette, hogy természetesen nem a meccseken örülne a több bekapott gólnak, hanem az edzéseken. A támadóik, Xavi Simons és Benjamin Sesko ugyanis nem teljesítenek túl jól, egyiküknek sem sikerült még gólt szereznie az idényben. Gulácsi szerint ezért önbizalmat kellene szerezniük az edzéseken. „Olyankor sem szeretek ugyan gólt kapni, de örülnék, ha a héten sokszor találnának a kapumba” – üzente a magyar labdarúgó. 

A lap egyébként megjegyzi, hogy az RB Leipzig négyből három bajnokiján eddig mindenekelőtt Gulácsi egészen kiváló teljesítményének köszönhetően nem kapott gólt. 

***

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000092
2024. szeptember 26. 21:01
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­­k­e­­l­­­d­ ­­a­­ ­­s­­z­e­­­x­­i­­­ ­­p­­u­n­c­­­i­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!