Komoly összegért árulta az olimpián ajándékba kapott mobilját a magyar válogatott kézilabdázó

2024. szeptember 03. 22:48

A Ferencváros kapusa, Janurik Kinga a Facebookon hirdette meg az egyedi telefont, amellyel a párizsi nyári játékokon résztvevő sportolóknak kedveskedett a Samsung.

2024. szeptember 03. 22:48

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

 

Sokan csalódottan tértek haza Párizsból az eredményeik miatt, de egyetlen sportoló sem távozott üres kézzel az idei játékokról. A NOB egyik főtámogatója, a Samsung a nyári olimpiai és paralimpiai játékok hivatalos partnere ugyanis 17 ezer darab Galaxy Z Flip6 típusú, egyedi telefont osztott ki. A 10 500 olimpikonnal és a 4400 paralimpiai résztvevővel számolva mindenkinek, köztük a magyar sportolóknak is jutott a menő mobilból.

Janurik Kinga is tagja volt a párizsi olimpia női kézilabdatornáján hatodik helyen végző magyar válogatott keretének, így természetesen őt is megajándékozták ezzel a telefonnal, ám ő a jelek szerint nem tart rá igényt. A Sportál szúrta ki ugyanis, hogy a Fradi kapusa a Facebookon, a Marketplace-en hirdeti eladásra az összehajtható telefont. 

A 32 éves kézilabdázó 500 ezer forintért cserébe válna meg a készüléktől. 

A lap a témával kapcsolatban megkereste a Ferencvárost, levelükre azonban nem kaptak választ, s azóta Janurik is eltávolította az apróhirdetést a közösségi oldalról.

Janurik Kinga a közösségi oldalon hirdette meg eladásra az egyedi párizsi mobilt Fotó: Facebook

Ahogy a sportoldal írja, az olimpiai részvételért járó Galaxy Z Flip6 jelentősen eltér a kereskedelmi forgalomban szintén fél millió forintért kapható sztenderd változattól. A sárga telefonon egyaránt feltűnik az olimpiai ötkarika és a paralimpia logója, valamint egyedi, bőrből készült tokot is kapott. A dél-koreai cég emellett több olyan programot telepített a telefonra, amelyek jól jöhettek a sportolóknak Párizsban.

Található például a virtuális pénztárcában végtelen italautomatás zseton, melyet az olimpiai faluban lehet használni, de a párizsi tömegközlekedést is korlátlanul vehették igénybe az előre telepített szolgáltatásoknak köszönhetően. A jelenleg is zajló paralimpián a sportolók még biztosan nagy hasznát veszik ennek a telefonnak.

Az arany színű telefonon az olimpiai ötkarika és a paralimpia logója is rajta van. Minden sportoló kapott egy ilyen készüléket Párizsban
Fotó: Samsung


 

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jeffrey
2024. szeptember 04. 15:46
Megakart szabadulni a párizsi olimpia rémisztő és borzalmas, a normalitást nélkülöző megnyitójának élményétől, ami ez a telefon is emlékeztette rá! A törpiKék és hasonszőrű társai is okádásra késztették a látványukkal, nemcsak mint a többi sportolót a Szajna vize!
sallaz
2024. szeptember 04. 08:48
Kötelező megtartani ha nincs rá szüksége? Értéke most van (meg majd 20 év múlva mint relikvia), két év múlva a kutyának sem kell.
Citromkraft
2024. szeptember 04. 08:04 Szerkesztve
A cikk fizetett promóciót tartalmaz.:)
Phm045
2024. szeptember 04. 05:37
Ha ilyen szarul keres szegény.........érthető
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!