Kíméletlenül elbántak a szurkolók a németek ellen felsülő válogatott játékosaival

2024. szeptember 08. 19:39

Őszinte véleményt mondtak a nemzeti csapat tagjairól.

2024. szeptember 08. 19:39

Fotó: Facebook/MLSZ

Ahogy arról beszámoltunk, sokkoló vereséget szenvedett el Düsseldorfban a magyar labdarúgó-válogatott a németektől. Nemzeti csapatunk ötgólos betlije fájó mélypontot jelent a Nemzetek Ligája-sorozat nyitányán: a Rossi-korszakban korábban még egyszer sem kapott öt gólt a válogatott – ilyenre a 2013-as, emlékezetes holland–magyar (8–1) óta nem volt példa.

Ezt is ajánljuk a témában

Ennek tudatában nem meglepő, hogy a csalódott magyar szurkolók kíméletlenül lepontozták a csapat tagjait a Nemzeti Sport Online hagyományos meccs utáni interaktív értékelésén. A lap szavazásán összesen 12 278-an vettek részt, a játékosok teljesítményét pedig egy 1-től 10-ig terjedő skálán átlagosan 2.91 pontra értékelték.

Ezt is ajánljuk a témában

A pontok összesítése után így számoltak be az eredményekről: „három, vagy annál több pontos átlagértékelést mindössze négy játékos kapott,

a relatíve legjobbnak Sallai Rolandot látták 3.35-tel, rajta kívül Willi Orbán (3.20), Bolla Bendegúz (3.04) és Kerkez Milos (3.00) érte el ezt a szintet.

A magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik az összátlagtól némileg elmaradva 2.87 pontot kapott, a kapus, Gulácsi Péter 2.97-et. A rangsor sereghajtói Schäfer András (2.65), Ádám Martin (2.54) és Nagy Ádám (2.46) lettek.”

A szurkolók tehát kegyetlen őszinteséggel értékelték a csapatot, de a kommentszekciókban sem bántak kesztyűs kézzel a játékosokkal. Erről itt írtunk bővebben!

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2024. szeptember 09. 08:31
Dezsavü érzésem van. A cocilista magyar válogatottra kezd hasonlítani a csapat. Amikor is semmirevaló, (pl Lisztes félékkel) tolták tele a válogatottat, és ezzel demoralizálták az egyébként akkor is meglévő klasszis játékosainkat, akik bármikor is gólveszélyesek voltak. Ezek a fiúk mentek szívvel, lélekkel, mindenki tőlük várta a csodát, de csapatként sosem segítette őket senki, belefáradtak. A többi görény, ha véletlen labdát kapott átesett rajta (Lisztes), de hosszú a lista. Gulácsi egy energiavámpír. Ha lenne becsülete, lemondana a válogatott szereplésről, de sajnos az nincs neki, csak a szivárványos karszalagja az van neki. Szóval Rossi nincs könnyű helyzetben, ráerőltettek egy halom megélhetési görényt, és így nem lehet mérkőzést nyerni. Nincs minden rendben a válogatott házatáján, de ez nem az Ő hibája. MLSZ munkája is a lapos szarral egyenlő élen Csányival. Az EB-n tisztán látszott, mert a csapatot és a játékosokat ért atrocitások miatt nem borította rá az asztalt az UEFA-ra.
blondibarbi
2024. szeptember 09. 03:48
1. nincs védelmünk (Dárdai ? Balogh ? Bolla ?) 2. a fele játékos nem válogatott szintű (na jó, talán San Marino "nemzeti tizenegyébe" esetleg beférnének) 3. ez a Gulácsihoz való ragaszkodás számomra érthetetlen 4. ilyen támadó taktikával és letámadással a németek ellen pályára küldeni a mi válogatottunkat dőreség, a 2. félidőben már levegőt se kaptak szegények és csak néha tudták hol van a labda...
letsgobrandon-2
2024. szeptember 08. 23:19
hálistennek nem láttam... azt sem tudtam , hogy volt
ToIeranciaterror
2024. szeptember 08. 21:59
Ha a meccs elején megkapjuk a 11-est, amit még visszajátszani sem mertek a tévében, akkor egész máshogy alakul a meccs. A szurkolók meg azon kívül, hogy óbégatnak, lófaszt nem tudnának a pályán csinálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!