Hoppá, a brazil gólrekorder óriási bombákkal tért vissza! (VIDEÓ)

2024. szeptember 20. 15:54

A szerencsejáték-őrült focisztár bizonyította: felépült súlyos térdsérüléséből.

2024. szeptember 20. 15:54

Fotó: képernyőmentés/X/AlHilal Saudi Club

Felsorolni is nehéz és hosszú lenne, mennyi sérülés sújtotta a brazil klasszis labdarúgót, Neymart sikerekben gazdag pályafutása során. Világosan kirajzolódik, hogy ahogy idősödik, egyre gyakrabban harcképtelen a 32 esztendős dél-amerikai. Nem tudni, bulizós, nem éppen élsportolóhoz illő életmódjának mekkora szerepe van abban, hogy gyakran kerül kényszerpihenőre, mindenesetre a rehabilitációját, feltöltődését biztosan nem segítik a kicsapongásai, a bulikkal és kártyapartikkal telezsúfolt átvirrasztott éjszakái.

Az őszi térdműtétje után mindenesetre lassan ismét harcra kész, technikája mit sem kopott, az edzéseken már brillírozik, de fizikálisan még megvan a lemaradása.

Mint ismert, Neymarnak október közepén szakadt el az elülső keresztszalag a bal térdében. Megműtötték, a brazil sajtó információi szerint a támadó operációja négy órán át tartott, és a sérült szalag mellett a porcot is operálta Belo Horizonte-ban Rodrigo Lamar, a nemzeti csapat orvosa.

A játékos rehabilitációja miatt kihagyta a júniusi Copa Américát, de most már kezdi visszanyerni a formáját, a szaúdi bajnokságban szereplő al-Hilal klasszisa a klub tréningjein igen jó százalékban találja el a kaput. Társaival beindult az edzés végi rivalizálás, jöttek is a bombagólok a braziltól.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moralisfoleny
2024. szeptember 20. 16:20
Világ legjobbja lehetett volna, ha komolyabban veszi a dolgot. Persze így is az egyik legjobban fizetett sportoló valaha.
sexykitty-5000087
2024. szeptember 20. 16:02
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­é­­k­e­­­l­­­d­­­ ­­a­­­ ­­­s­z­­e­­x­­i­­­ ­p­­u­­­n­­c­i­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!