Elfogta a rendőrség a magyar bajnok bokszolót késsel kiraboló párt (VIDEÓ)

2024. szeptember 12. 18:43

A 36 éves V. Zoltán és a 28 éves T. Mária csapdába csalta a sportolót, elvették az összes készpénzét, és késsel is megfenyegették.

2024. szeptember 12. 18:43
Koloszár Valentin

Nyitókép: TikTok

Elfogta a rendőrség 36 éves V. Zoltánt és a 28 éves T. Máriát, akik a gyanú szerint nemrégiben fényes nappal a népligeti autóbusz-állomáson késsel kiraboltak egy magyar bajnok bokszolót – olvasható a police.hu-n megjelent közleményben. Az 57 kilogrammos kategóriában országos bajnoki címet szerzett Koloszár Valentin TikTok-oldalán mesélte el, hogy épp Kaposvárra indult volna, amikor a férfi, aki egy gyereket tolt bababkocsiban, először azt kérte, váltson fel neki 20 ezer forintot, majd hamis bankjegyet adott neki, és elfutott az átadott pénzzel, később pedig párja egy késsel megfenyegette, és a többi pénzét is elvette. 

Ezt is ajánljuk a témában

A rendőrség közölte, hogy szeptember 11-én tanúként hallgatták ki a sportolót, majd azonosították a feltételezett elkövetőket. A 36 éves V. Zoltánt és a 28 éves T. Máriát a budapesti rendőrök szeptember 11-én fogták el, rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és kezdeményezték letartóztatásukat.

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2024. szeptember 13. 08:49
Gyakorlatilag ugyanaz a bűncselekmény, mint amit Poloska Peti elkövetett: rablás. Tök mindegy, hogy telefon, vagy pénz: az erőszak útján eltulajdonítás minősít.
Ernest01
2024. szeptember 13. 08:43
Mikor fog a rendőrség razziáznia népligetben? Tele van drogos, alkoholista munkakerülőkkel, ott bandáznak isznak szarnak ,szemetelnek. A családok régebben ott sétáltak ,babakocsit toltak ,sportoltak ,ma senki nem mer a ligeten át menni!
herden100
2024. szeptember 13. 00:29
TEHÁT: Mi Atyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/cikkek SZERINTEM.
Isten jobb keze
2024. szeptember 12. 21:07 Szerkesztve
Bajnok is, meg boxolóis… plussz a nép liget tele nagy darabb fa ágakkal… botokkal megérdemelte! Ennyi..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!