Magyar bajnok bokszolót rabolt ki késsel egy nő és egy férfi a Népligetnél

2024. szeptember 10. 06:16

A biztonsági őr inkább a rablóknak hitt és nem tett semmit!

2024. szeptember 10. 06:16
null

Nyitókép: TikTok

A tavaly magyar bajnoki címet nyerő ökölvívó, Koloszár Valentin (57 kg) a TikTok-oldalán mesélte: kést fogtak rá, miután elloptak tőle húszezer forintot a népligeti autóbusz-pályaudvaron.

„Romániából jöttem haza, egy válogatott ökölvívó-tornáról érkeztem Budapestre, onnan szálltam volna át Kaposvárra. Nagy bőröndökkel várakoztam a kilences busz megállójában, amikor 

odajött egy csávó babakocsival, benne a gyerekkel, hogy váltsak fel neki húszezer forintot. 

Segíteni akartam, és pont volt nálam annyi. Oda is adtam neki, ő meg a kezembe nyomott egy kamu bankjegyet. Izomból elkezdett futni a babakocsival, én meg a rajtam lévő két táskával utánarohantam” – mondta.

Hozzátette: utolérte a férfit, aki erre könyörögni kezdett neki.

Mondtam neki, hogy adja vissza a pénzemet. Hirtelen megjelent hátulról egy nő, késsel a kezében, hadonászott és megkérdezte, miért kergetem őket. 

Itt már leesett, hogy ez egy előre megtervezett csalás volt” – tudjuk meg. Hangsúlyozta: 

egy biztonsági őr mindezt végig nézte, de nem volt hajlandó segíteni neki, mert „nem akarta leszúratni magát”, 

magyarán kényelmi szempontokból inkább a csalóknak hitt, és nem tett semmit.

Koloszár Valentin feljelentést tesz a rendőrségen, mivel a késsel hadonászó nő azzal fenyegette őt, hogy megöli, ráadásul a húszezer forinton felül további háromezer forintot elvett a pénztárcájából, mondta el a bokszoló a Sportalnak.

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lehigh
2024. szeptember 10. 14:47
Ilyen problemak nem lesznek 2026 utan ,ha THE MAN kerul hatalomba 500 ezer plusz lesz a minimalber es a negyedik ev vegen 1 millio FT lesz a minimalber. GAZDASAGI ZSENIK VANNAK A TISZA PARTBAN!! ERDEKES ,hogy senki nem elemzi,biralja az kijelenteset a fuggetlen es elfogulatlan baloldali propaganda ujsagokban. Orban mondana ,igerne ilyet mindjart jonne a jogos kritika. EROS PAL ELVTARS UNOKAJA ,ha miniszterelnok lesz $20 dollars minimum orabert iger.
nemturista
2024. szeptember 10. 13:04
Sajnos ezek tisztában vannak vele,hogy ha el is kapják őket nem fog történni semmi! Ezért is garázdálkodnak félelem nélkül. A törvényeink nem minket, normális embereket védnek, hanem ezeket a retkeket
herceg-3
2024. szeptember 10. 12:18
Fasza egy bokszoló lehetett...!
5m007h 0p3ra70r
2024. szeptember 10. 10:08
Ahogy az itt már elhangzott, idegenek előtt nem villantunk brifkót kápét, stb. Eleve gyanús, hogy valaki húszezrest akar váltatni utcán idegenekkel. Koloszár Valentin 19 éves. Apukája és anyukája nem mesélt neki a pénzváltós csalók változatos trükjeiről (hasonló pl. a címletcserés átverés), ezért a saját bőrén kell megtanulja. Mindig meghatódom, amikor a 20 év alatti gyerekek mély bölcseségekkel teli élettapsztalatai a téma.🥹
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!