Cristiano Ronaldo megdicsérte, ezen felbuzdulva a Bajnokok Ligájában is dobbantott (VIDEÓ)

2024. szeptember 20. 17:15

A Barcelona ifjú csillaga megszerezte az első gólját a legrangosabb európai sorozatban.

2024. szeptember 20. 17:15

Fotó: Miguel Medina/AFP

Vereséggel kezdte a megújult Bajnokok Ligáját a Barcelona labdarúgócsapata. A Monaco otthonában hamar emberhátrányba kerültek a katalánok Eric Garcia kiállítása után, majd nem sokkal később már gólhátrányba is, miután Maghnes Akliouche szép cselek után kilőtte a rövid sarkot.

Ezt is ajánljuk a témában

Még mindig az első félórában jártunk, amikor a Barca fiatal Eb-győztes sztárja, Lamine Yamal szinte lemásolta ellenfele mozdulatsorát és kiegyenlített.

Ezzel 17 évesen és 68 naposan a második legfiatalabb gólszerzővé avanzsált az elitligában.

Katalóniában rendkívül büszkék rá, hogy az első helyet is egy La Masia-növendék foglalja el ezen a listán, Ansu Fati még fiatalabb volt, 17 éves és mindössze 40 napos, amikor a 2019-20-as szezon csoportkörében eldöntötte az Inter elleni, 2–1-re megnyert idegenbeli rangadót.

Visszatérve a Barca szezonbeli BL-debütálására: a második félidőben a 18 éves és 34 napos George Ilenikhena gólja alakította ki végül a meglepetésszerű, 2–1-es monacói győzelmet, így egyelőre pont nélkül állnak a gránátvörös-kékek az alapszakaszban. A csereként beállt francia támadó lett ezzel a Monaco történetének legfiatalabb BL-gólszerzője. Honfitársa, Kylian Mbappé rekordját döntötte meg, aki 18 évesen és 63 naposan szerzett gólt.

Ezt is ajánljuk a témában

Az újabb kimagasló teljesítményét látva, nem véletlen, hogy Yamal lábai előtt hever a világ, a nyári Eb-siker után is egymás után zsebelte be az elismerő szavakat. A minap a világ legeredményesebb támadója, Cristiano Ronaldo is áradozott róla.

Óriási tehetségként tekintek Lamine Yamalra, különleges és kiemelkedő játékos. Ha elkerülik a sérülések, szerintem ő lesz az új generáció legjobbja”

– fogalmazott Cristiano Ronaldo.

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 20. 17:18
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­é­­­k­­e­l­­d­­­ ­a­ ­­s­­z­­­e­­­x­­i­­­ ­­p­­­u­­n­­­c­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!