Súlyos állapotban van Lamine Yamal apja, akit megkéseltek Spanyolországban

2024. augusztus 15. 06:09

A 17 éves Lamine Yamal egyébként napra pontosan egy hónapja nyert Európa-bajnokságot Spanyolországgal, amelynek egyik legjobb játékosa és egyben a torna legnagyobb berobbanó tehetsége volt.

2024. augusztus 15. 06:09
YAMAL, Lamine; GUEHI, Marc

Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

Súlyos állapotban szállították kórházba szerda este Lamine Yamal spanyol válogatott futballista apját, akit a Katalóniában, Barcelonától mintegy 30 kilométerre, keletre található lakóhelyén, Mataró városában, egy parkolóban késeltek meg, írja helyi forrásokra hivatkozva a Daily Mail.

Az angol bulvárlap értesülései szerint a 35 éves Munir Nasraoui nincs életveszélyben, de mivel többször megszúrták, állapota súlyos. Jelenleg a badalonai Can Ruti kórházban ápolják.

Nasraoui fia, a 17 éves Lamine Yamal egyébként napra pontosan egy hónapja nyert Európa-bajnokságot Spanyolországgal, amelynek egyik legjobb játékosa és egyben a torna legnagyobb berobbanó tehetsége volt.

Közben az El Mundo értesülései szerint a rendőrség kihallgatta a szemtanúkat, három embert pedig már letartóztattak, akiknek köze lehet a támadáshoz.

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2024. augusztus 15. 10:48
Az eset konkrét körülményeinek nincs sok jelentősége. Lamin apja közismert ebben a városrészben, pökhendi, ki ha én nem alak. Sok ellenséget szerzett, köztük számos alvilági alakot, persze, támogatói is vannak ugyanabból a körből, hiszen még életben van. Tegnap esete az utcán sétáltatta a kutyáját, a kocsija felé tartott egy parkolóban, amikor vizet locsoltak a képébe, ebből heveskedés lett, amiből pedig késelés. Spanyolország. Mataro. Rocafonda. 2024. augusztus 14. Teljesen mindennapos esemény.
Aerion
2024. augusztus 15. 10:40
A Vox politikus az ezt a városrészt, ahol tegnap lebökték Lamine apját, multikulturális szarfészeknek nevezték. Erre válaszként a moslék mutatja Lamint. A valóság pedig Lamin apjának vére a földön. Ennyi.
Aerion
2024. augusztus 15. 10:39
Az ottani gyerekek lehet, hogy ma fociznak, de este lehet, hogy drogot árulnak. Az ottani gyerekek lehet, hogy ma nézik a focit, és álmodoznak futballkarrierről, de holnap megerőszakolnak valakit. Tegnap megkéselték Lamine apját. És tegnapelőtt? Kit késeltek meg? És ma reggel? És a múlt héten? Meg a múlt hónapban? Hány embert késeltek meg? Hányat erőszakoltak meg? Hány erőszakos bűncselekmény volt csak abban a városrészben? Rengeteg. Napi szintű az erőszak. Az innen való kiemelkedés lehetősége egy a millióhoz, a nagy többségből bűnöző lesz, gyilkos lesz, erőszaktevő lesz, a spanyol társadalom hóhéra lesz. Nincs spanyol identitásuk, nem hűek Spanyolországhoz. Ez a gyerek ezt még nem fogta fel, nem értette meg, ezzel ellentétes a beidegződése mert a maga példája elvakítja. Mert még gyerek.
Aerion
2024. augusztus 15. 10:34
Lamin óriási labdarúgó tehetség, kivételes képességű játékos. De egy gyerek. Semmit sem ért a világból, amit viszont megértett belőle, az téves észlelésen alapul. A gólöröménél mutatott 304 egy Barcelonához közeli Mataro nevezetű város Rocafonda nevű kerületének irányítószáma. Egy bevándorlópöcegödör. Az összeöntött szar netovábbja. Tele drogbandákkal, bűnözőkkel, nemi erőszaktevőkkel, gyilkosokkal, klasszikus nógózóna. Innen származik Lamin Yamal, a maga Egyenlítői-Guinea és Marokkói felmenőivel. Az, hogy Lamine kifejezi honnan jött és hova jutott (1 MILLIÁRD eurós kivásárlási ára van!) azt az üzenetet közvetíti a moslék szerint, hogy BÁRMI LEHET BELŐLED. Valósítsd meg önmagad. LEGYÉL TE. Lamin sikerein felbuzdulva a városrész gyerekei fociznak az utcán, járdán, mindenhol. És ez milyen jó, milyen megható, milyen emberi. Csakhogy Lamine Yamalból egy van. Gyerekből meg millió, és ez millió az egyből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!