Üzent a Fradi elnöke a dánok elleni vereséget követően

2024. augusztus 06. 22:08

Nehéz, de nem lehetetlen helyzetben a Ferencváros.

2024. augusztus 06. 22:08

Nyitókép: Kubatov Gábor Facebook-oldala

 

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, nehéz helyzetbe került a Ferencváros a Bajnokok Ligájában, miután 2–0-s vereséget szenvedett a BL-selejtező a selejtező harmadik körében. A vesztes meccs után az FTC elnöke, Kubatov Gábor is üzent.

Küzdeni mindig, feladni soha!

 – írta a közösségi oldalán.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cicologus
2024. augusztus 07. 22:47
Száz kisleány egy gólra vár Száz majom ugrál most egy banán után galambom hajrá Fradi.....mintha Baranyi Kriszta lenne az FTC elnöke
cicologus
2024. augusztus 07. 16:26 Szerkesztve
A rebrov féle keretből kellett volna megtartani embereket nem törzseket igazolni a bolgár másodosztályból és összeszoktatni.
cicologus
2024. augusztus 07. 15:02
Állami támogatású fekatenyészet lett a valamikori szent Csapatból.Egyszer,ha nem fidesz kormány lesz,a Fradi oda kerül ahová illik.és akkor újra sok zöldvérű jár meccsre a mostani divat drukkerek helyett akik tíz éve azt sem tudták merre van a Fradi pálya és éppen az aktuális bajnoknak szurkoltak
Medici
2024. augusztus 07. 12:28
Alapító tagja a Fidesznek, tehát egyértelmű az üzenet: küzdeni! Sajnos küzdősportokban már régóta hervatagul állunk, hol valami EU- díjbirkózó, hol valami keszegvállú ukrán Ripacs ver tussal bennünket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!