Újpesten már nem számolnak a skótok elleni, eufóriát okozó győztes gól szerzőjével

2024. augusztus 05. 09:21

Csoboth Kevin a a meccskeretbe sem került be a hétvégén, megtudtuk, miért.

2024. augusztus 05. 09:21
null
Szabó Levente

Nyitókép: Újpest FC hivatalos oldala / Víg Johanna

Az Újpest vasárnap este a Paks otthonában lépett pályára, ahol a lila-fehérek 2-1-es vereséget szenvedtek, így két forduló után nulla ponttal állnak az NB I tizedik helyén. A mérkőzés előtt az Újpest a hivatalos oldalán közölte a kezdőcsapatot, illetve, hogy Csoboth Kevin nincs a meccskeretben, mivel 

játékjogának értékesítése kapcsán a klub tárgyalásban áll” 

olvasható az M4 Sporton

A Nemzeti Sport értesülései szerint a támadót a svájci St. Gallen szerződtetné, amely ebben a szezonban a Konferencialigában szerepel. Információk szerint a két klub mindenben megegyezett egymással, sőt, a lap úgy tudja, hogy Csoboth már el is utaott Svájcba, hogy részt vegyen a kötelező orvosi vizsgálatokon. A St. Gallen több, mint egymillió eurót fog fizetni a válogatott játékosért, akit az Újpest két éve ingyen szerzett meg. Csobothot várhatóan hétfőn be is jelenti a svájci klub, hogy be tudják nevezni a lengyel Slask Wroclaw elleni jövő heti Konferencialiga meccsre.

Az átigazolással a 24 éves futballista lesz a tizedik játékos, aki nyáron távozik a Megyeri útról. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2024. augusztus 05. 11:46
Nem csoda, egy falábú ez is.
Voloka
2024. augusztus 05. 11:37
A fasor tele van ezzel az "értékesítem a balláb jogát, a játék jogát, a tulajdon használatba vételi jogát, a jogok jogát, azt a jogot, hogy kit reklámozhasson, azt a jogot, hogy ki fényképezhesse.....stb.stb ! Aki ezeket a szarságokat kitalálta és eladta a kurva anyjának a megbaszásának jogát ( azzal a kurva anyja nem rendelkezik, hanem a jogot bitorló genya jogát!
oberennsinnen49
2024. augusztus 05. 11:05
Lilák, UTE, Dózsa, legenda, legenda, legenda. Újra szép lesz. Hajrá, UDTE!
Abiondi
2024. augusztus 05. 10:27
Ebben a szezonban végre kiesik a mennyeiből a Dózsa? Drukkolok nekik, hogy így legyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!