Súlyos sérüléssel indult Kerkezék meccse, sikerült a pontmentés a hajrában (VIDEÓ)

2024. augusztus 17. 18:31

Döntetlent játszott a PL-rajton a Bournemouth a Nottingham otthonában.

2024. augusztus 17. 18:31

Fotó: X/AFC Bournemouth

Rekordhosszú félidővel indult a Nottingham–Bournemouth találkozó a Premier League-ben, miután a hazaiak középpályását, Danilót a 9. percben hosszasan ápolták súlyos lábsérülése után – nem sokkal később le kellett cserélni, óriási pech, az idei szezonban már nem is számolhat vele menedzsere. Kerkez Milos a kezdőcsapatban kapott helyet a vendégeknél, akik a félidő közepén hátrányba kerültek, és a szünetig csak egy meg nem adott gólra futotta az erejükből. Danilo sérülése és a videóbírós elemzések miatt 12 perc hosszabbítás után vonultak öltözőbe a csapatok!

A fordulás után Kerkez hamar besárgult, csapata azonban sokkal aktívabb és kezdeményezőbb lett, mint a szusszanásnyi pihenő előtt. A Bournemouth jött előre becsülettel, hitt a pontszerzésben, elszántságukat pedig a hajrában siker koronázta. Semenyo a 86. percben közelről egyenlített, így az 1–1-es végeredményt követően egy ponttal utazhattak haza a Cseresznyések.

A magyar válogatott szélső végigjátszotta a találkozót, a gól előtt az ő oldalán indult az értékes pontszerzést jelentő akció.

Mint arról beszámoltunk, az első szombati PL-mérkőzésen Szoboszlai Dominik végigjátszotta az Ipswich elleni győztes találkozót, a Liverpool magabiztosan, 2–0-ra nyert, így ideiglenesen átvette a vezetést a Premier League-tabellán.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!