Rendkívüli!

Minden külföldi útját lemondta Orbán Viktor

Orbán Viktor is megköszönte a magyar sportolók olimpiai teljesítményét

2024. augusztus 11. 23:07

„Viszlát, Párizs! Felkészül: Los Angeles!” – írja a kormányfő.

2024. augusztus 11. 23:07
null

Nyitókép: Facebook

Amint arról beszámoltunk, letarolta Magyarország a régiót olimpiai érmek számában, egy híján húsz éremmel messze a közép-kelet-európai régió legjobb szereplését tudhatjuk magunkénak.

Ezt is ajánljuk a témában

A 19 érem mellett – amelynél ebben az évezredben csak három évvel ezelőtt, Tokióban szereztek a magyarok többet, mégpedig húszat –

számos negyedik, ötödik, és hatodik hely bizonyítja a magyar sport erejét.

Ezt a teljesítményt köszönte meg Orbán Viktor miniszterelnök is Facebook-oldalán vasárnap este, miután a Stade de France-ban végleg lezárultak a több mint két hétig tartó nyári játékok.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2024. augusztus 12. 13:22
Darthwader! EZ így van: . Gratulálni kell és megköszönni." EGYRÉSZT illik, másrészt pedig KI is jár nekik a gratuláció! DE A MAGYAR olimpiai rendezést meg felejtse el! SOK ok miatt, és RÖHEJES az EU legaljáról olimpiai rendezést pályázni!
SzkeptiKUSS
2024. augusztus 12. 11:21
Jól szervezett, sikeres volt a Párizsi olimpia, csak azt a megnyítót tudnám feledni, mert az utóbbi a kultúrák harca volt és gusztustalan és nincs helye az Olimpián.
Menhetten
2024. augusztus 12. 09:55
Párizs, a fények városa, méltó olimpiát rendezett. A versenyek izgalmasak voltak, az emberfia rágta a körmét a magyar versenyzőkért. Jómagam az Eurosporton néztem a közvetítést, így a vacak egypercesek sem rondítottak bele a szurkolásba. Felfoghatatlan, hogy miért kell az öröm pillanatait is elrontani a gyűlölködéssel, a hírek egyoldalú bemutatásával. Kinek hiányzik ez? A magyar csapat megállta a helyét, a küldöttség minden tagja megérdemli az elismerésünket. Nagy teljesítmény már kijutni is.. Minden tiszteletem a francia szervezőké! Nagyszerű olimpiát rendeztek! Az olimpia is olyan, mint az élet.. Nem sikerül minden álmunk, nem lehet nyertes mindenki. A tisztes helytállás is érték! A világ e nagy szinpadán megmutatni magát, minden sportolónak örök élmény. Megmutatták a világnak, milyen az, amikor egy nemzet összefog, egyszerre dobban 68 millió ember szíve. Aki hallotta a versenyek közben a legváratlanabbul a közönséget a francia Himnuszt énekelni, az tudja mire gondolok. .
Darthvader
2024. augusztus 12. 09:28 Szerkesztve
Akinek az a baja, hogy Orbán gratulált, megköszönte a kiváló teljesítményt, annak, ha ezt nem teszi, az lenne a problémája, hogy még csak nem is gratulált. Ha a kommentelő nem lenne elvakult, simán belátná, hogy ez így van rendjén. Gratulálni kell és megköszönni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!