Nem hiszi el, mit nyilatkozott az amerikai kapitány a magyar csapat elleni siker után

2024. augusztus 07. 16:12

„A magyarok edzője kiválóan felkészítette a csapatát” – jelentette ki Adam Krikorian.

2024. augusztus 07. 16:12

Nyitókép: Andreas SOLARO / AFP

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, az Egyesült Államok elleni szoros negyeddöntő elvesztése után – kedd este 5-4-re kaptak ki – az ötödik helyért játszik a magyar csapat. Bár nagy a a csalódottság, Mihók Attila és játékosai is egyértelművé tették: 

bár eredetileg nem azért jöttek, meg akarják szerezni az ötödik helyet. 

„Muszáj, hogy az ötödik hely is motivációt jelentsen, még ha nehéz is megemészteni a mostani vereséget. Várhatóan két nagyon erős ellenféllel fogunk játszani” – fogalmazott a vereség után a magyar csapat szövetségi kapitánya.

Az edző melllett az egyik játékos, Leimeter Dóra is, aki úgy fogalmazott, „nem tudom, hányadik ilyen mérkőzés az amerikaiak ellen, hogy ilyen kiállíási arány, ilyen bírói nyomás mellett kell játszani”.

Leimeter szerint az ötödik helyért zajló küzdelemben az dönt majd, hogy 

melyik válogatott mennyire tud túllépni a csalódottságán

– idézte a Magyar Nemzet.

Nem mindennapi dicséret

Az amerikai szövetségi kapitány, Adam Krikorian ugyanakkor elismerően beszélt a magyar csapatról.  Krikorian – aki 2009 óta irányítja az amerikai együttest – külön kiemelte Keszthelyi Rita teljesítményét.

„Nem gondolná az ember hogy az amerikai és a magyar csapat meccse ilyen kevés gólt hoz, elvégre mindkét válogatottnak nagyon jó lövői vannak. Extra kapusteljesítményeket és sok jó blokkot láttunk. 

A magyarok edzője kiválóan felkészítette a csapatát, Keszthelyi Rita pedig talán minden idők legjobb játékosa”

 – idézte az amerikaiak trénerét a lap.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vermacska
2024. augusztus 07. 18:09
Amerika kiválóan felkészitette a bírókat!
nebulo15
2024. augusztus 07. 17:05
Már régóta nem nézek vizipolót, mert nem a játékosoktól, hanem a hülye bíróktól függ a végeredmény. Nem hiszem, hogy nagy dolog lenne a két kapu előtti tér fölé tenni egy-egy kamerát és egy barom bíró fölülről figyelné a játékot, kb. mint a VAR. Biztos objektívebb itéletek születhetnének mint manapság....
rocktoberi-2
2024. augusztus 07. 16:36
Ritka pofátlanul fújtak a szarházi bírók ellenünk. Kérdés, hogy ingyen e.
pipa89
2024. augusztus 07. 16:29
Megállapítható, hogy nemcsak a jenki fegyverlobbi gyilkos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!