Na, végre! Új kérője akadt Szalai Attilának a Bundesligából

2024. augusztus 26. 05:45

Véget érhet a magyar bekk kálváriája?

2024. augusztus 26. 05:45

Fotó: JAKUB PORZYCKI / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

A Sportal arról ír, hogy németországi források szerint a Bundesligában szereplő Augsburg ajánlatot tett Szalai Attiláért a Hoffenheimnek. Hangsúlyozzák: az Augsburgnak a hó eleje óta Szabics Imre a másodedzője, tehát a hír bizonyosan nem légből kapott.

Mint a portál emlékeztet: a 26 éves, 46-szoros magyar válogatott középhátvéd tavaly nyáron igazolt a Hoffenheimhez, januárban kölcsönadták a Freiburgnak, de ott sem vált kezdővé, majd idén nyáron visszatért a Hoffenheimhez, ám azóta sem kapott lehetőséget, a klub pedig nemrégiben vásárolt egy játékost a posztjára.

A nyári átigazolási időszak Németországban augusztus 30-án zárul, addig ennek az ügynek el kell dőlnie, írják. 

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lpazo
2024. augusztus 27. 17:40
Egy nagyon komoly hiányossága van szerintem. A gyorsasága nem üti meg talán még az NB I-es szintet sem. Ez pedig ezen a szinten az egyik legfontosabb. Csodálkozok, hogy egyáltalán akad Bundesliga csapat, aki számol vele.
Sclerotic
2024. augusztus 27. 07:24
Elgondolkodtató hogyan lehetséges az, hogy idáig tudott jutni egy alibista, a járási szintet alig elérő futballista...
Reszelő Aladár
2024. augusztus 26. 12:25
Jó játékos ő, akiért a Hoffenheim kifizetett egy raklap lóvét és valójában ki sem próbálta. Illetve kipróbálta és pontosan az első hibáig tartott a bizalom. Több esélyt lényegében nem kapott. Közben pedig oda lett a meccsrutin, így kisebb csoda lett volna, ha klasszis teljesítménnyel tud előjönni. Nyilván kell neki a bizalom, hogy megint kezdő legyen és játszhasson. Reméljük összejön ez, vagy összejön más.
Atoszka
2024. augusztus 26. 08:56
Na Attila, most már aztán mutasd meg a golyóidat…!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!