Meghökkentő dolgot nyilatkozott Szoboszlai Dominik (VIDEÓ)

2024. augusztus 19. 18:01

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya nem keres kifogásokat, de valamivel nagyon elégedetlen.

2024. augusztus 19. 18:01
SZOBOSZLAI Dominik

Nyitókép: 

A Liverpool Szoboszlai Dominik tevékeny részvételével 2-0-ra nyert az Ipswich Town ellen a Premier League első fordulójában. A magyar labdarúgót a meccs végén az oldalvonal mellett kérdezték a riporterek, mégpedig arról, hogy miért játszottak valamivel gyengébben az első félidőben – vette észre a 24.hu. „Mennyi ideig tart, hogy teljes sebességre váltsatok, hogy tökéletes erőnléti állapotba kerüljetek?” – tették fel a kérdést. 

Szoboszlai Dominik válasza pedig valószínűleg sok mindenkit meglepett. 

A magyar játékos közismerten szorgalmas labdarúgó, mindig mindent belead a tréningeken, és plusz edzéseket is végez – épp ezért volt meglepő, hogy elégedetlenségét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a Premier League hétvégi mérkőzéseit gyakran napközben, egészen korai időpontban rendezik. 

„A lehető legjobb állapotban vagyunk erőnlétileg, csak ki kell ezt használnunk. Nem kifogásképp mondom, de 12:30 az gyakorlatilag még reggel. Persze ez nem lehet kifogás, hiszen az ellenfélnek ugyanolyan korai. Jövő héttől már az első perctől készen kell állnunk, mert néha ez olyan jól működik, mint most, de van, hogy az elejében kapsz egy gólt és már túl késő felébredni.” – fogalmazott a riporterek és Michael Owen nagy derültségére a labdarúgó, aki ezek szerint nem nagyon szeret korán kelni.  

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2024. augusztus 20. 07:57
hökk
VeressZoltán
2024. augusztus 19. 20:46
Tuti, hogy a komcsilipsik drága főpolgármestere Gelgő is a Premier League életritmusát vette át, a 12.30 számára is gyakorlatilag még reggel.
mgyfree
2024. augusztus 19. 19:48
Meghökkentő dolgot nyilatkozott Szoboszlai Dominik tényleg? Biztos hogy meghökkentő? Nahát!
horvathlaszlo
2024. augusztus 19. 18:26
Szerencsére úgy tudok dislike-olni minden egyes Szoboszlais hírt, hogy mellé reklámblokkolókat használok, így 100 százalék, hogy nem járulok ahhoz hozzá, hogy a Mandiner szerkesztősége pénzt keressen Szoboszlai nevének a szándékos lejáratásával. Az ilyen semmi cikkeknek nem lehet más az oka, mintsem a kattintások alkalmával felugró reklámokból származó bevétel. Csak úgy tudjuk megvédeni Szoboszlait az ilyen aljas lejáratási szándékoktól, ha reklámblokkolóval nem járulunk hozzá a Mandiner lap ilyen aljas pénzkeresetéhez. Reklámblokkolókat le tudtok ti is tölteni, ha beírjátok a keresőbe: Adblock Plus Ne engedjük, hogy a Mandiner szerkesztősége egy silány bulvártermékké silányítsa le Szoboszlai nevét!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!