Kínos: lila inggel érkezett meg a Fradi légiósa az Üllői útra

2024. augusztus 14. 09:56

Társai azonban hamar felvilágosították.

2024. augusztus 14. 09:56
SIMON Petra

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás 

Érdekes történetről ír az nb1.hu a Ferencváros belga légiósával, Philippe Romens-szel kapcsolatban.

Mint az ismert, a magyar bajnok kedd este 1-1-es döntetlent ért el a Groupama Arénában a Bajnokok Ligája selejtezőjében a dán bajnok ellen, ami összesítésben 3-1-es dán győzelmet, és a Fradinak kiesést jelentett.

Ezt is ajánljuk a témában

A zöld-fehérek jövő héten az Európa Liga főtábláért meccselhetnek a feröeri Klaksvík és a bosnyák Banja Luka párharcának továbbjutójával, de addig is, szombaton vár rájuk az ősi rivális Újpest, amely 2015 decembere óta nyeretlen a Fradi ellen, és pontot is csak 2019-ben tudott szerezni legutóbb a zöld-fehérek ellen.

Rommens úgy tűnik, nem volt tisztában a két csapat közötti rivalizálásról, ugyanis, mint egy interjúban elmondta, lila inggel érkezett meg az Üllői útra az első napján.

„Tudom, hogy ez a legnagyobb rangadó a Ferencváros számára. Már az első napokban szembesültem ezzel, hiszen amikor megérkeztem a Fradihoz, lila ing volt rajtam. A többiek szóltak, hogy ilyet itt nem hordunk. Tisztában vagyok vele, hogy ez a meccs sokat jelent a szurkolók számára, remélem meg tudjuk szerezni a három pontot” – mesélte a belga légiós.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kishal
2024. augusztus 14. 14:52
A celeb dr.Zacher meg lila buzinyaksálkendővel ül a fradi meccsen, mint mentőorvos. Nem egyszer.
allen9
2024. augusztus 14. 14:19
Azt se tudja hol van. Annyira feleslegesek ezek a légiósok.
Menhetten
2024. augusztus 14. 12:10
Jaj szegény fradi! Majdnem sikerült abszolválni a nulladik fordulót, aztán mégsem..
templar62
2024. augusztus 14. 11:43
A Dózsánál , a bugyogó volt (?) , lila .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!