Horváth Krisztofer után egy másik magyar válogatottról nem akar lemaradni a Fradi

2024. augusztus 30. 20:16

Felpörögnek az események a nemzetközi átigazolási időszak hajrájában.

2024. augusztus 30. 20:16

Fotó: fradi.hu

Ahogy arról beszámoltunk, az Újpest mellett a Ferencváros is érdeklődött a kétszeres magyar válogatott játékos, Horváth Krisztofer iránt, ám az Olaszországból hazatérő labdarúgó végül a lila-fehéreket választotta. Az El-csoportkörre készülő Fradinál azonban tovább szeretnék erősíteni a keretet, így egy újabb válogatottra fenik a fogukat.

Ezt is ajánljuk a témában

Az NSO szerint a Ferencváros csábítását hallva Szalai Gábor hazatér a svájci Lausanne-tól, így a bajnoki címvédő hamarosan újabb magyar játékossal erősödhet. Mint ismert, a 24 éves védő még télen, Kecskemétről igazolt Svájcba, de hajlik a hazatérésre, tavasszal 14-szer, míg a mostani szezonban kétszer kapott lehetőséget a szakmai stábtól.

A hírek szerint hamarosan be is jelenthetik a szerződtetését.

A lap információ szerint az is eldőlt, hogy Katona Bálint kölcsönben Kecskemétre kerül, rajta kívül pedig az örmény Edgar Szevikjan és a tunéziai Mohammed Ben Romdhane is távozhat. Utóbbiért az egyiptomi Al-Ahli nyúlna a zsebébe, de nem olyan mélyen, ahogy a Fradi kívánja. A zöld-fehérek által 2.3–2.5 millió euróra taksált játékos árából egyelőre alkudni próbálnak az afrikaiak.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robi54
2024. szeptember 01. 12:25
Horváth Krisztofer azért ment az Újpestbe,mert a Fradiba sokat ülne a kispadon.
Aegopolis.
2024. augusztus 30. 21:01
A KTE lett az NB1 keltetője 😆😆😆
zakar zoltán béla
2024. augusztus 30. 21:01
Kubatov hajlikkkkkkkkkkkk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!