Ha Leisztinger emberei nem szétlopják a klubot, hanem építik, már beljebb vagyunk

2024. augusztus 15. 17:48

Ha már így megkérdezték: szarabb biztos nem lesz.

2024. augusztus 15. 17:48
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

Nyitókép: Dernovics Tamás / magyarepitok.hu

„Ha már így megkérdezték: szarabb biztos nem lesz. Mert hiába volt jónevű (metál) és komilfó a korábbi tulaj, gyakorlatilag földbe állították a Nagy Honvédot. Ha Leisztinger emberei nem szétlopják a klubot, hanem építik, már beljebb vagyunk.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2024. augusztus 16. 16:55
ALAKUL az a CSAPAT! LEISZTINGER, GAJDA polgármester elvtárs, TÜTTŐ elvtársnő is csatlakozhat majd, SZÉP kis TÁRSASÁG gyülekezik ott! GAJDA elvtárs jobbkeze PATEK elvtárs ugyan most éppen MEGBOTLOTT, DE ÜGYES az a társaság, KITALÁLNAK valami frankót!
ami személyes
2024. augusztus 16. 13:52
Jaj, de rég voltam én Honvéd drukker ! Valamikor a 60-as években egyszer 7-et vágott a Fradinak . Az ismerőseim nem győzték alázni szerencsétlent , én meg ennek hatására megsajnáltam - hisz ott születtem a IX. ker.-ben én is - aztán fradista lettem .
lazio154-2
2024. augusztus 16. 08:27
Onnan már nem nagyon van mit lopni. A játékosállományt kiárúsították, már csak azok maradtak, akikből nem kért senki. Szerencsére a stadion le van betonolva. Csupán az MLSz. támogatásának sorsát kell árgus szemekkel figyelni.
polárüveg
2024. augusztus 16. 00:36
Hát, Leisztinger úr a Pick Szalámit és a kalocsai paprikát korábban jól a földre küldte. Most a Puskás volt klubjával tehet bármit. Vajon ellen tud-e állni a kísértésnek, hogy ezt is a földbe küldje?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!