Újpest-elnök: 2027-re új stadiont kapnak a lila-fehérek

2024. július 26. 11:43

Ratatics Péter erről a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor Buzányszky Jenő Sportteraszán beszélt. Az új stadion a tervek szerint a 2027-es idény kezdetére lesz kész, és az is lehet, hogy a régi helyén, a Megyeri úton épül majd fel.

2024. július 26. 11:43
null

Nyitókép: YouTube

Újpest–Fradi-vitának tervezték, ám mivel Kubatov Gábor FTC-elmök gépét törölték, a Buzánszky Jenő Sportteraszon az Újpest FC új elnökével, Ratatics Péterrel és a klub főtanácsadójával, Kovács Zoltánnal beszélgetett Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az egyik kiemelt téma az volt, bízhatnak-e az új aranykorban a lila-fehér szurkolók, mire Ratatics Péter úgy fogalmazott, egy sportvezető nem tehet felelőtlen állításokat, de „nagy célok nélkül nem szabad élni”, „a feltámadás viszont nem jön egyik napról a másikra, sokat kell dolgozni érte”. 

Hozzátette, a MOL-nak tulajdonosként nagyon fontos projektje az újpesti labdarúgás feltámasztása, mert hosszú távon is szeretnének a Fradi riválisa lenni:

Három éven belül szeretnénk elérni a dobogót és az európai szereplést

– jelentette ki.

Az Újpest méltó visszatérése Kovács Zoltán szerint a Ferencvárosnak is érdeke, a közös múlt miatt, a bajnoki címre, amire 1998 óta vágynak, azonban szerinte is várni kell még egy ideig.

Nagyon tehetséges gyerekeket igazoltunk, és vannak ígéretes akadémistáink, de nagyjából két év, hogy rájuk építhessünk. Viszont bátran szerepeltetni kell őket a motiváció fenntartása miatt, még ha ez rövid távon gát is lehet”– szögezte le.

Ratatics Péter mindezt azzal egészítette ki, hogy ennek érdekében új szabályt hoztak: a játékosok nyolcvan százalékának 30 év alattinak kell lenniük, és minden másodiknak 25 évnél fiatalabbnak. Nekik külön edzésprogram, felkészítés lesz.

Az Újpest elnöke Tusnádfürdőn nagy bejelentést is tett, miszerint három év múlva meglesz a lila-fehérek új stadionja, 

amelyet a 2027-es idény rajtjára terveznek átadni Újpest közigazgatási határain belül, de még az is lehet, hogy a jelenlegi helyén, a Megyeri úton.


 

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­É­r­­­t­é­­k­­­e­l­­d­­­ ­­­a­­­ ­­s­z­e­x­­i­­­ ­p­­u­­­n­­c­­i­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Osztap_Bender
2024. július 26. 13:15
Újpest-elnök: 2027-re új stadiont kapnak a lila-fehérek Aztán miből? Lölő pénzéből vagy a mi adóinkból? Esetleg a János kórház felújítására szánt pénzből?
Sztrovacsek
2024. július 26. 13:09 Szerkesztve
Van pénz a MOL-nál, és egyre több lesz. Az is adakozik neki, aki nem is szeretne. A helyzet ugyanis az, hogy az 50 Ft-os palack visszaváltás úgy lett kitalálva, hogy a MOL-nak semmilyen érdeke nem fűződik ahhoz hogy ez jól működjön, - vagy egyáltalán működjön - meg ahhoz sem hogy minél több visszaváltó automatát telepítsen, A rendszer ugyanis úgy működik, hogy a forgalmazók egyenesen a MOL-nak utalják az 50 Ft-okat. Ezért van ez a számlákon külön föltüntetve. Vagyis a MOL-ezt megkapja egy fillérig, a visszafizetést meg kénye-kedve szerint hátráltatja. Én megértem hogy az automatákat szervizelni meg a rendszer üzemeltetni kell, de úgy soha nem fog a rendszer tökéletesen működni ha ebben az üzemeltető egyáltalán nem érdekelt, sőt abban érdekelt hogy ne működjön rendesen. Innentől bojkottálni fogom a rendszert. Ha még egyszer hibás automatával találkozom, az eddig szelektíven gyűjtött egyéb hulladékot a kommunális közé teszem. Az 50 Ft-jaimért válogassák szét!
gilou-au-clavier
2024. július 26. 13:00
Ez oké, de csak akkor éri meg a Market Zrt-vel felépíttetni ezt 40, á, nem is, 60 milliárdért, ha lesz elég néger a csapatban, különben, minek? Tsamina mina zangalewa und hajrá afromagyarok, hajrá BLM-Újpest!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!