Szaúd-Arábiába igazolhat a magyar válogatott védője

2024. július 18. 08:04

Szalai Attila a klubváltás küszöbén.

2024. július 18. 08:04
Sport-Club Freiburg v RC Lens: Knockout Round Play-offs Second Leg - UEFA Europa League 2023/24

Nyitókép: Franco Arland, Getty Images

Az M4 Sport írta meg, hogy török és szaúdi sajtóhírek szerint Szalai Attila iránt szaúdi klubok is érdeklődnek, és a megállapodás már a küszöbön áll. 

Eredetileg a Hoffenheim és a Trabzonspor kölcsönszerződése volt napirenden, de gazdasági okok miatt ez meghiúsult

Ezt is ajánljuk a témában

Szalai, aki tavaly nyáron 12.3 millió euróért került Hoffenheimbe, kevés játéklehetőséget kapott az előző szezonban, és most új kihívások elé nézhet a Közel-Keleten. 

A török 61saat.com és a medyatilkisi.com is arról számolt be, hogy a magyar válogatott középvédője a Saudi Pro League-ben folytathatja, és „a megállapodás már nagyon közel van”. 

Szalai Attila az előző szezonban a Hoffenheimben mindössze négy Bundesliga találkozón kapott lehetőséget, majd kölcsönadták a Freiburgnak, ahol Sallai Roland csapattársa lett, de itt sem tudott meghatározó játékossá válni, a tavaszi szezonban csak 101 percet kapott Christian Streich vezetőedzőtől. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­­é­k­e­­l­­d­ ­­a­ ­s­­­z­­e­­x­­i­ ­­­p­­­u­n­­­c­­i­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Dunhill67
2024. július 18. 14:53
ezt a nyomorultat is küldözgetik faltól-falig.....nálam azóta nem válogatott szint,mióta az eb selejtezőn az albán szélső úgy beültette a hintába,hogy még mindig szédül tőle ha csak rágondol:))
Squalline
2024. július 18. 11:14 Szerkesztve
Atesz sajnos nem tud stabilan európai szinten focizni, ha megszakad se. Tipikusan igaz rá a mondás, hogy "nem rossz, de nem is jó". Van amit nem tud pótolni az elhivatottság, szorgalom és fegyelem se, ami nála példa értékű. Ez van, de nagyon rendes gyerek, én kívánom neki, hogy jó sokat keressen és nagyon boldog élete legyen. Megérdemli. A megfelelő csapatban, a megfelelő edzővel, képességeihez mért feladatokkal egy szorgalmas, emberileg megbízható srác még szerényebb képességekkel is többet ér, mint három problémás "zseni". Neki igazi, képességeinek megfelelő otthonra kell lelni újra, és minden rendben lesz.
haxima
2024. július 18. 09:13
Ez az igazolás mutatja, hogy milyen, ha csak a táblázatokat nézik a döntéshozók. 465 passz, abból csak 22 eladott. Igaz, hogy abból a 22ből 9 gól lett, és abból a 9ből 7 el is döntötte a meccset, de statisztikailag tök jó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!