Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Ronaldo csapattársaival szórakozik a Barcelona

2024. július 01. 13:21

A katalán egyesület először tényként közölte Joao Cancelo és Joao Félix távozását, majd visszavonták az erről szóló közleményt.

2024. július 01. 13:21

Fotó: Pixabay

Itt a bizonyíték, finoman szólva sem működik olajozottan a kommunikációs gépezet a Barcelonánál. A katalán óriásklub labdarúgócsapatnál vasárnap bejelentették, hogy három játékos, Marcos Alonso, Joao Félix és Joao Cancelo is távozik a keretből, fél órával később azonban utóbbi két játékos kapcsán törölték a bejegyzéseket...

Mint ismert, a két portugál sztár, Joao Félix és Joao Cancelo egyaránt kölcsönben szerepelt a mögöttünk hagyott szezonban a Barcelona színeiben, előbbi az Atlético Madrid, utóbbi a Manchester City együttesétől érkezett ideiglenesen a katalán metropoliszba, ahol aktív részesei voltak az ezüstérmet szerző gárda szezonjának.

A jövőjük azonban továbbra is bizonytalan, a klub kommünikéjében az szerepelt, hogy Félix és Cancelo is visszatér a klubcsapatához, ezt a posztot azonban később eltávolították a világhálóról.

Fabrizio Romano transzferguru mindenesetre arról írt, hogy ami biztos, a helyzetük egyelőre bizonytalan, még az is előfordulhat, hogy maradnak a klubnál – ezért történt a hirtelen módosítás.

Ezt követően aztán kiderült, egyes sajtóinformációk szerint csak megköszönni szerették volna az elmúlt egy évet, a kommunikáció azonban félrecsúszott.

Nos, bármelyik verzió a valós, a portugál sztárok Eb-re való koncentrációját biztosan nem segítik ezek a malőrök...

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!