Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Pont ez hiányzott: lapátra teszik az Európa-bajnokságon kifigurázott magyar válogatott focistát?

2024. július 02. 17:34

A korábbi NB I-es gólkirály a legutóbbi két idényben bajnokságot nyert az őt most nehéz helyzetbe hozó együttessel. Megszólalt a csatár menedzsere is az ügyben.

2024. július 02. 17:34
ÁDÁM Martin

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

***

Nem pályafutása legszebb napjait éli Ádám Martin. A 29 éves, 191 centiméteres csatár előbb a labdarúgó Európa-bajnokságon került a címlapokra, de nem a teljesítménye miatt. A 24-szeres válogatott játékost – aki Magyarország mindhárom csoportmérkőzésén csereként lépett pályára és 42 percet játszott összesen – robosztus testalkata miatt „találta meg” a nemzetközi sajtó. A kiesés után úgy volt, hogy visszatér klubjához, a dél-koreai Ulsan Hyndaihoz, ám a történések más fordulatot vettek.

Ezt is ajánljuk a témában

A Korean Football News értesülései szerint a dél-koreai labdarúgó-bajnokságban (K1 League) címvédő Ulszan HD felbontotta a 25-szörös magyar válogatott támadó, Ádám Martin szerződését. A csatár menedzsere, Papp Gábor a Nemzeti Sportnak azonban cáfolta, hogy a játékos már szakított volna klubjával. 

Jelen helyzetben annyit tudok mondani, hogy 

Ádám Martin nem bontott szerződést az Ulszannal, még az sem biztos, hogy fog bontani, egyeztetünk a klubjával. 

Az tény, hogy egyelőre nem tért vissza a klubhoz, amely pénteken már bajnoki meccset játszik” – reagált röviden a menedzser.

Azaz a magyar válogatott labdarúgó nem tér vissza a koreaiakhoz vagy csupán jelezni kívánja, hogy több játéklehetőségre vágyik. Ebben a naptári évben 10 bajnokin lépett pályára a K League 1-ben, 3 gólt szerzett, 1 gólpasszt adott, ám mindössze 521 percet játszott úgy, hogy kétszer volt végig a pályán. Tavaly 10 gólig jutott, s jobban kivette a részét a bajnoki cím megszerzéséből, mint legutóbb. 

Érdekesség, hogy a Transfermarkt adatbázisában nem szerepel, meddig hatályos a szerződése az Ulsannal. Az előzmények ismeretében, több mint meglepő lenne a közös folytatás. A nem csak a góljaival a figyelmet magára felhívó Ádám Martint alighanem több helyen szívesen látnák Európában...

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-115
2024. július 04. 14:58
🍓 ️ ­É­­r­­­t­é­­k­e­­l­­d­­ ­­a­­­ ­­­s­­­z­e­x­­i­­­ ­p­u­n­c­i­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
bodrigyuri
2024. július 02. 21:27
Nincs jelentősége a fodbalnak.
rugbista
2024. július 02. 19:48
Nem fog felkopni az álla. Jöjjön Paksra!
galancza-2
2024. július 02. 18:52 Szerkesztve
A másik patksi gólkirály hán 2 éve brutálisan megbukott 1 év alatt Dunaszerdahelyen.Úgy kifáradt egy év alatt hogy azóta sem bír normálisan focizni.A paksi kiskaszinós másfél éve brutálisan megbukott fél év alatt Cipruson. A paksi szabó török kiscsapatban bukott meg brutálisan fél év alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!