Példátlan büntetés: börtön vár a Real Madrid sztárjait rasszista módon sértegető szurkolóra

2024. július 18. 08:36

Elítélte a bíróság az Antonio Rüdigert és Vinícius Júniort mocskoló drukkert.

2024. július 18. 08:36

Fotó: Jose Breton/NurPhoto via AFP

Példátlan büntetéssel sújtotta a bíróság azt a fórumozót, aki az internet névtelenségébe burkolózva a Marca sportnapilap oldalán rasszista megjegyzésekkel illette a Real Madrid két sztárjátékosát, Antonio Rüdigert és Vinícius Juniort – írja a klub hivatalos közleménye.

A szabadságvesztés nyolc hónapra szól, abban az esetben azonban felfüggesztik, ha az elítélt részt vesz az egyenlő bánásmód és a megkülönböztetésmentesség programjában. A döntés értelmében emellett több mint másfél évig tartó tiltással is szembe kell néznie a „nethuszárnak”, azaz nem szerepelhet a lap fórumain.

A klub körül zajlanak az események, miután a királyiak bejelentették Kylian Mbappé leigazolását, azt is világgá kürtölték, hogy rutinos aranylabdásuk, Luka Modric meghosszabbította a szerződését.

A 38 éves horvát középpályás kontraktusa a 2023/2024-es idény végéig volt érvényes, ám a BL-döntő megnyerését követően kijelentette, hogy még egy évvel meghosszabbítaná pályafutását a spanyol bajnok és Bl-címvédő Real Madrid együttesénél. A blancók vezetősége pedig nyitott volt erre, így a drukkerek még legalább egy idényen keresztül örülhetnek Modric játékának.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­­k­­­e­l­d­­ ­­a­­ ­­­s­z­­­e­x­i­­ ­­­p­u­­­n­c­­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Ugandai Bubu
2024. július 18. 11:52
Vannak kultúrnépek, a magyaroknak van még mit dolgozniuk ezen. Ők az ugandai bubuk akasztgatásán viccelődnek...
allen9
2024. július 18. 10:35
Akkor minden magyarozó szardarab nyugatira is várjon böri!
Swansea2688
2024. július 18. 10:22
Ezek mindig nagy védelmezői a másságnak, kivéve, ha valaki attól más, hogy nem tetszik neki a másság. Pedig a sokszínűségben olyanoknak is kell lenniük, akiknek nem tetszik a sokszínűség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!