Örülhetnek a Real Madrid szurkolói – Modric mégis marad a királyi gárdánál

2024. július 17. 17:21

Kedden Mbappé, szerdán Modric – jó hete van a Real drukkereinek.

2024. július 17. 17:21
Luka Modric, Florentino Pérez

Nyitókép: realmadrid.com

A Real Madrid szurkolók számára igazán örömteli hírek érkeznek egymás után ezen a héten, hiszen alighogy kedden óriási ünnepség keretében bemutatták Mbappét, szerdán újabb bejelentést tett a királyi klub, miszerint egy évvel, a következő idény végéig meghosszabbították az aranylabdás horvát világklasszis, Luka Modric szerződését. 

„Luka Modric 2012-ben érkezett a Real Madridhoz és az azóta eltelt 12 idényben klubunk és a világ labdarúgásának legendája lett”

 – áll a klub hivatalos honlapján megjelent közleményben

Kiemelték, hogy a horvát labdarúgó az elmúlt 12 idényben 26 trófeát nyert meg a Real Madrid színeiben, összesen 6 Bajnokok Ligája, 5 klubvilágbajnokság, 4-4 európai Szuperkupa és spanyol bajnoki cím, 2 Spanyol Kupa, és 5 spanyol Szuperkupa megnyerésében volt szerepe. 

A horvát labdarúgó teljesítményéért 2018-ban megkapta az Aranylabdát. Modric eddig 534 mérkőzésen lépett pályára a Real Madrid mezében és 39 gólt szerzett.

A 38 éves horvát középpályás kontraktusa a 2023/2024-es idény végéig volt érvényes, ám a BL-döntő megnyerését követően kijelentette, hogy még egy évvel meghosszabbítaná pályafutását a spanyol bajnok és Bl-címvédő Real Madrid együttesénél. A blancók vezetősége pedig nyitott volt erre, így a drukkerek még legalább egy idényen keresztül örülhetnek Modric játékának.   

„Szeretnék örökké játszani, de várhatóan eljön az a pillanat, amikor szögre kell akasztanom a cipőt. Folytatom tovább, de azt még nem tudom, hogy meddig” – mondta a 178-szoros horvát válogatott.

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­­é­­k­­­e­­­l­d­ ­­a­­ ­­s­­z­­e­­x­­­i­ ­­p­­­u­­­n­c­­­i­­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!