Milák Kristóf nyilvánvalóan edzett az olimpia előtti legalább bő fél évben

2024. július 30. 22:01

És akkor még egy a végére, csak hogy magyaros igazság legyen belőle: Milák Kristóf semmivel, senkinek nem tartozik azon túl, hogy elvégzi a munkáját, azaz úszik.

2024. július 30. 22:01
MILÁK Kristóf
Kele János
Kele János
Facebook

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

„Két dolgot szögezzünk le gyorsan:
1. Milák Kristóf nyilvánvalóan edzett az olimpia előtti legalább bő fél évben. Nem keveset. (Ez úszás, itt nincs olyan - pláne 200 pillangón -, hogy valaki pusztán séróból, meg izommemóriából hasít, akkor sem, ha történetesen zseni, mint Milák.)
2. Arról, hogy Kristóf hol és kivel edzett, a magyar csapat vezetői – saját korábbi nyilatkozataik alapján – semmit nem tudtak. Ez már önmagában, végeredménytől függetlenül rengeteg kérdést kellene fölvessen, de attól tartok, ha és amennyiben a kívánt eredmény születik szerdán a medencében, nem fog.

És akkor még egy a végére, csak hogy magyaros igazság legyen belőle: Milák Kristóf semmivel, senkinek nem tartozik azon túl, hogy elvégzi a munkáját, azaz úszik. Márpedig láthatóan úszik, és nem is lassan. Hogy ezen felül kinek nyilatkozik, kivel és miért (nem) áll szóba, annak bizonyosan megvan a maga oka, és ha nem is értjük pontosan, tartozunk neki annyival, hogy elfogadjuk és tiszteletben tartjuk. És maximum reménykedhetünk abban, hogy a versenyek végeztével - ne feledjük, 100 méter pillangón is be van nevezve az olimpiára - tiszta vizet önt a pohárba. Vagy csinálja tovább, amit eddig. Úszik és nyer.”
 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
patriota-0
2024. augusztus 19. 12:23
Milák Kristóf semmivel, senkinek nem tartozik azon túl, hogy elvégzi a munkáját, azaz úszik. Ez majdnem igaz. Mert neki nem az a munkája, hogy úszkál a medencében! Gondolom, olvasta azokat az őt féltő cikkeket, hogy hol, van, mit csinál, miért nem eddz. Erre azért illet volna válaszolnia! De még a megnyitó alatt sem volt biztos, hogy elmegy Párizsba. És ez bunkóság, még akkor is, ha minden számban ő nyert volna! Neveletlenség, illetlenség, pofátlanság, tahóság!
luxusbatar
2024. augusztus 01. 09:09
"Milák Kristóf semmivel, senkinek nem tartozik azon túl, hogy elvégzi a munkáját, azaz úszik." Adóforintok. Máskor milyen kényesek vagytok az elköltésére. Most meg? A kibaszott kettős mérce!
Obsitos Technikus
2024. július 31. 23:04
Tudós alak ez a Kele, bűzölög, mint fingnak szele.
cccbasatu
2024. július 31. 17:58
Nem értem hogy miért írtok ilyen cikket egy élsportolóról.Mellesleg ha akar úszik és ha nem akkor nem úszik.Ez az ő dolga.Ugyan ez vonatkozik arra hogy kivel áll szóba és nyilatkozik vagy sem.Ki utazott az olimpiára és úszni fog ez a lényeg! Szóval lehet abba hagyni a szar keverést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!