Milák Kristóf itthon maradt, nem utazott ki az olimpiára (VIDEÓ)

2024. július 24. 11:34

A világcsúcstartó úszó nem tartott a többiekkel Párizsba, egyelőre itthon maradt. Reagált a szövetségi kapitány!

2024. július 24. 11:34
Belgrád, 2024. június 22.
Az aranyérmes Milák Kristóf a férfi 200 méteres pillangóúszás eredményhirdetésén a belgrádi vizes Európa-bajnokságon 2024. június 22-én.

Nyitókép: MTI/Derencsényi István

Szerda reggel elutazott Párizsba a magyar úszóválogatott, Milák Kristóf azonban nem tartott a többiekkel. Sós Csaba szövetségi kapitány elmondta, hogy a 200 méteres pillangóúszás olimpiai bajnoka miért maradt egyelőre itthon – olvasható a Magyar Nemzeten.

Szerda reggel a magyar úszó-, valamint a férfikézilabda-válogatott is elutazott Párizsba. A Liszt Ferenc Repülőtéren a becsekkolásnál az érdeklődők hiába várták Milák Kristófot, az olimpiai bajnok nem volt ott. 

Értelmetlen lett volna, ha Milák már szerdán elutazik, így még néhány napot nyugodtan itthon készülhet, a saját ágyában alhat és elkerüli a párizsi forgatagot, az olimpiai uszodában messze nem lehet olyan ideális körülmények között edzeni, mint itthon”

– indokolt Sós Csaba, az úszók szövetségi kapitánya, mivel Milák Kristófnak először csak kedd délelőtt kell vesenyeznie a 200 méteres pillangóúszás előfutamaiban.

A világcsúcstartó magyar klasszis várhatóan csak szombaton, végső esetben vasárnap utazik ki Párizsba. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

 

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­é­­k­­­e­l­d­­­ ­a­ ­­s­­z­­­e­­­x­i­­ ­­­p­­u­­­n­c­­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
lemez
2024. július 24. 20:56
Legalább nem kell kartonpapiron aludnia addig sem.
VeressZoltán
2024. július 24. 14:03
Megértem Milákot is, elfogadom az ellenvéleményeket is, hiszen megvan az alapja mindkét oldalnak, ennek ellenére szeretném, ha rácáfolna a kétkedőkre, károgókra. Ha ez megtörténik, szent tehénné lesz, ellenkező esetben neki meszeltek.
ittésmost
2024. július 24. 13:50
Helyes. Hajrá Milák! Hajrá magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!