Megvan az Eb legnépszerűbb magyar játékosának új csapata!

2024. július 21. 16:09

A németországi Európa-bajnokság után három kontinens tíz csapata állt sorba Ádám Martin aláírásáért.

2024. július 21. 16:09
ÁDÁM Martin; HANLEY, Grant; MCKENNA, Scott
Vámos Tamás

Nyitókép: Ádám Martint két skót játékos sem tudta elnyomni Fotó: MTI/Illyés Tibor

***

Túlzás nélkül állítható: hiába lőtt a 100. percben győztes gólt Csoboth Kevin, hiába aggódott az egész világ a skótok ellen súlyos sérülést szenvedő Varga Barnabásért, 

a magyar válogatott legnépszerűbb játékosa a támadó Ádám Martin volt, aki korántsem hétköznapi termete és fizimiskája miatt a mémgyártók kedvencévé is vált.

S bár a dél-koreai Ulszan HD-tól távozó támadó a kontinensviadalon egyszer sem volt eredményes (három mérkőzésen összesen 42 perc játéklehetőséget kapott), a népszerűsége az egekbe szökött, nem véletlen, hogy az Eb után borítékolható volt: hamar talál magának új csapatot.

A jóslat be is vált: Ádám Martin aláírásáért három kontinens tíz klubja állt sorba, és végül a görög bajnokságot legutóbb a nyolcadik helyen álló Aszterasz Tripolisz lett a befutó.

Mint azt a futballista menedzsere, Papp Gábor az nso-nak elmondta, azért (is) döntöttek a tripoli székhelyű klub mellett, mert az első pillanattól kezdve nyilvánvaló volt, hogy a Dél-Koreából érkező csatár a kezdőcsapat stabil tagja lesz, másrészt az Aszterasz támadójátéka a sok beadásra és a pontrúgásokra épül.

ÁDÁM Martin
Ádám Martin 2026-ig kötelezte el magát az Aszterasz Tripoliszhoz Fotó: asterastripolis.gr

Készen állok a rengeteg munkára és odaadásra, hogy segítsem a csapatot. Köszönöm a bizalmat, a fogadtatást. Most rajtam a sor, hogy visszaadjam ezt és együtt érjük el céljainkat. Nagyon fontosnak tartom, hogy egy olyan Európa-bajnokság után jöttem az Aszteraszhoz, amelyen én is részt vettem hazám válogatottjával, és amelyen hihetetlen élményeket és teljesítményeket szereztem. 

Az Eb csodálatos pillanat volt számomra, mint minden labdarúgó számára, és határozottan a sport ünnepe volt. Továbbra is dolgozni és fejlődni szeretnék, mert nagy ambícióim vannak, akárcsak az Aszterasznak” – nyilatkozta a klub honlapjának a magyar csatár.

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­­­r­t­­­é­k­­­e­l­d­­­ ­­a­­ ­­­s­­­z­­­e­­­x­i­­ ­p­u­n­c­­­i­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
Camael
2024. július 21. 17:52
közvetítsék a meccseit ,hogy tudjunk drukkolni neki
machet
2024. július 21. 16:20
Fújjátok csak megint a sz@rt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!