Meghökkentő fordulat: kiderült, mi a közös Kunhalmi Ágnesben és Mbappéban

2024. július 11. 08:38

Hogy mik vannak…

2024. július 11. 08:38
01 July 2024, North Rhine-Westphalia, Duesseldorf: Soccer, UEFA Euro 2024, European Championship, France - Belgium, final round, round of 16, Düsseldorf Arena, France's Kylian Mbappé gesticulates.
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Fotó: Rolf Vennenbernd/ DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

„Vége a választásnak, örülhetnek tehát a francia játékosok, megkönnyebbülhettek, fellélegezhettek, nem győztek Le Penék. Az már más kérdés, hogy az ország helyzete a szélsőbal győzelmével tovább romlik. Mindenesetre Magyarországon is voltak, akik nagyon örültek ennek az eredménynek. Köztük a mikropárttá zsugorodott szocialisták. Kunhalmi Ágnesék közleményben örvendeztek a francia választási eredmény láttán, követendő példaként állítva azt:

»Franciaország népe nem egyszerűen csak összefogott a szélsőjobboldal visszaszorításáért. A többség úgy döntött, hogy világos értékválasztásra van szükség a középutas politika helyett. Az emberek többsége a jólétre és a környezet megóvására szavazott. Ez a szociáldemokrata, zöld, progresszív út vezet ki az elmúlt évek tehetetlenségéből, aminek köszönhetően a szélsőséges, gyűlöletkeltő erők a felszínre tudtak törni. A valódi együttműködés meghozza az eredményt, míg a kikényszerített, összetrükközött, csak gyászos eredményt hozhat. […]«

Ez meghökkentő fordulat, hiszen arra senki sem gondolt, hogy ezen a nyáron ki fog derülni, mi a közös Kunhalmi Ágnesben és a francia focista Mbappéban: mindketten Le Pen ellen szurkoltak, és most boldogok az eredmények láttán.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. július 12. 02:28 Szerkesztve
Egy szociális intézkedést nem támogattak és/vagy nem szavaztak meg. A minimálbér emelést sem szavazták meg. Szociális programjuk nem volt és nincs! A Fidesz olyan baloldali értékeket képvisel amire nyugaton egy baloldali párt sem képes. Pl.: rezsicsökkentés, kamatstop, CSOK, fiatalok adómentessége, a fogyasztási adó a fő bevétel! stb. A nénit elvarázsolták!
blondiner
2024. július 11. 23:02
Ez beszarás, amit Ági posztolt: "Ez a szociáldemokrata, zöld, progresszív út vezet ki az elmúlt évek tehetetlenségéből" Éppen ez vezetett a mai, nem túl rózsás állapothoz :D
altercat1
2024. július 11. 18:15
Semmi különbség... A focista génmódosított ági.
belabarva
2024. július 11. 17:43
Mi a közös? bajuszuk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!