Megér 50 millió eurót az Eb-n öngólt rúgó válogatott védő?

2024. július 25. 12:55

Az Arsenal leigazolta az egyik tavalyi olasz meglepetéscsapat balbekkjét.

2024. július 25. 12:55
Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group B Croatia v Italy
Szabó Levente

Nyitókép: Christophe SIMON / AFP

A Premier League-ben szereplő Arsenal megegyezett az olasz Bolognával Riccardo Calafiori szerződtetéséről, a 22 éves védő 50 millió euró ellenében igazol az Ágyúsokhoz. 

Calafiori alapembere volt a tavalyi szezonban BL-helyet elérő Bolognának, a balhátvéd 30 meccsen szerepelt Thiago Motta csapatában, amiken két gólt szerzett, és öt gólpasszt adott. Kiváló szezonja után Calafiori berobbant az olasz válogatottba is, az Azzurri mindhárom csoportmeccsét végigjátszotta az Eb-n, a svájciak elleni nyolcaddöntőt viszont eltiltás miatt ki kellett hagyja. 

Tavasszal a Juventus is érdeklődött a játékos iránt, azonban a pénzügyi helyzete miatt a Juve nem engedhetett meg magának egy ilyen zsebbenyúlós igazolást. Miután a Zebrák letettek a játékos megszerzéséről, 

jött az Arsenal, és viszonylag simán, két-három hét leforgása alatt nyélbe ütötte az üzletet a Bolognával. 

Az Ágyúsok öt éves szerződést kötöttek a hátvéddel, aki Amerikában fog átesni a kötelező orvosi vizsgálatokon, majd csatlakozik a felkészülési tornán résztvevő kerethez, ahol a klub a Manchester Uniteddel, a Liverpoollal és a Leverekusennel mérkőzik meg. 

 

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­­é­­­k­­­e­­l­­d­­­ ­­a­ ­s­­z­e­­­x­­i­­­ ­­p­­­u­n­­­c­­i­­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
lefty67
2024. július 25. 22:30
Piszok jó védő! Ez számít nem az öngól!
akkor ki
2024. július 25. 18:45
Igen, jó döntés, remek focista, végig hajtotta a meccseket és nem hibás, hogy bepattant róla a laszti, hasonlóan Cucurellahoz, aki szintén sokat gürizett, de pechére az egyensúlyozó kezére pattant a labda! Nem volt 11-es, hiába tépik a szájukat a nácik!
Oszodibeszed
2024. július 25. 17:07
Gólnak az is gól, úgy vannak vele. Betalált legalább :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!